[XTRV-7.8.24 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 25/8 20:20)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Ευχαριστώ κι εγώ κατεβάζω για mi max
και μια ερώτηση, υπάρχει δυνατότητα διαφορετικού κουδουνισμού σε κάθε sim?
Life is too short to remove usb safely -
Στο Libra που τ' πέρασα μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετική... Διορθώθηκαν κάποια bugs από την προηγούμενη. Το μόνο αρνητικό είναι να ρυθμίσεις ποιά θες σαν αρχική διαφάνεια αφού αριστερά από την τέρμα αριστερή και αρχική διαφάνεια έπρεπε να βρίσκεται το smart assistant το οποίο δεν είναι και δεν θα είναι διαθέσιμο για την Ευρώπη...
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@VagVag να προσθέσεις στο προφίλ σου τις συσκευές που έχεις ώστε να ξέρουμε για ποια από όλες μιλάς ...
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
Εγκατάσταση σε natrium
Την πρώτη φορά σταματησε στο 60% η εγκατάσταση, περίμενα περίμενα , τελικά πάτησα power παρατεταμένα και μπήκε κανονικά.Η εγκατάσταση έγινε από 7.8.17 σε 7.8.24 και αφού μπήκε ήταν περασμένη η 7.8.24
Την δεύτερη φορά σταματησε στο 90% η εγκατάσταση ,περίμενα περίμενα και τελικά πάτησα παρατεταμένα το power και μπήκε.ενω υπήρχε πλέον η 7.8.24 πήγα να την ξαναβάλω από πάνω μήπως δεν είχε πάει κατι σωστά.μπηκε μετα το power στην 7.8.24
Και τις δύο φορές η μπάρα που πηγαινοέρχεται στην εγκατάσταση κολλάτε χαρακτηριστικά ώσπου σταματησε τελείως στο 60 και στο 90% όπως έγραψα
Την τρίτη φορά πάλι επάνω από την 7.8.24 μήπως δεν περάστηκε κάτι σωστα.Η εγκατάσταση δεν κόλλησε πουθενά , ολοκληρώθηκε πλήρως απλώς στα ενδιάμεσα μηνυματα έγραψε με κόκκινα γράμματα σε κάποιο σημείο ότι κάτι δεν έγινε mount(δεν είχα διαθέσιμο άλλο κινητό για φωτό..)
Σε σχέση με την 7.8.17 κάποια διαφορά δεν έχω δει ακόμα πέραν των αλλαγών στην ασφάλεια.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
-
-
Σε mido κομπλε πετάει το εργαλείο.
Περιμένω πως και πως να βγει για mipad2 και αμα βγάλουν για το ρυζακι να βαλω και εκει την 9αρα. -
Ο/H chris1723 έγραψε:
αν κάνουμε wipe fr + system + internal storage και φλασαρουμε τη ρομ με adb sideload δεν θεωρείται καθαρή εγκατάσταση?????
έχει κάποια διαφορά από το fr και φλασαρουμε τη ρομ ?????
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
Καλησπέρα, πέρασα την νέα εχτές. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Το θέμα μου , οι ειδοποιήσεις που το κουβαλάω απο την 8αρα( πότε χτυπαέι πότε όχι). Και έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν καλεί κάποιος και ξεκινάει να χτυπάει, κάποια στιγμή κάνει μια διακοπή ο ήχος και μετά συνεχίζει.
Στα υπόλοιπα πετάει. Μπράβο για την καλή δουλειά!!!! -
Γιά κάποιο λόγο μόλις τη φλάσαρα στο mido ανοίγει και έχω μαύρη οθόνη.. Πατώντας το power βγαίνει κανονικά το menu "power off, recovery, fastboot κλπ". Τώρα δοκίμασα ένα wipe τις cache και περιμένω να δω τι θα κάνει..
Edit: Δεν ανοίγει.. Έχω μαύρη οθόνη.. Καμία ιδέα;
Edit 2: Μετά από 2 φλασαρίσματα άνοιξε... -
Βάλε προσωρινά την προηγούμενη έκδοση, πάρε ένα backup από το TWRP recovery όταν δεις ότι όλα έχουν επανέλθει κανονικά και χωρίς προβλήματα, και μετά κάνε και πάλι flash την νέα Rom.
Ίσως να χρειαστεί Factory reset πριν από το Flash αν κάτι στα user data δημιουργεί πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0