Καλησπέρα .. έχω mi max helium με aroma 7.7.20 την περνάω απευθείας ή πρέπει να βάλω πρώτα την προηγούμενη?
[XTRV-7.8.24 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 25/8 20:20)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Απευθείας πάνω από την παλιά, και καλό είναι να πάρεις ένα Backup πρώτα από το TWRP Recovery μην τυχών έχεις προβλήματα μετά την αναβάθμιση.
Επίσης φρόντισε να έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader μην τύχει και σου κλειδώσει. -
Καλησπέρα, αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα: σε καινούργιο mi6 ξεκλειδωσα bootloader περασα twrp φλασαρω την xtrv εννοείται μετα απο wipe, ενω δείχνει οτι η εγκατάσταση εγινε οκ μένει κολλημένο το boot xtrv. Δοκίμασα πολλές φορές αλλα τίποτα. Καθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ
-
-
Factory Reset + Format Data + Flash Πάλι την ROM και αρκετή υπομονή μετά μέχρι να μπει στην MIUI.
Πριν κάνεις όμως τα παραπάνω, κάνε έναν έλεγχο πάλι μην έχει κλειδώσει ο Bootloader ξανά.. -
O bootloader ειναι εντάξει, δηλαδή μπορεί να χρειαστεί και μια ωρα μεχρι να bootαρει; ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
-
Ο/H renosxatzi έγραψε:
O bootloader ειναι εντάξει, δηλαδή μπορεί να χρειαστεί και μια ωρα μεχρι να bootαρει; ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Είχα για καιρό μείνει πίσω (7.5.25) και είπα να κάνω factory reset και να βάλω 7.8.24 ελέω Miui 9.
Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες ως τώρα σε εμένα σε Mi4C. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, πολύ πιο γρήγορη από το 8αρι σε εμένα και πανέμορφη όπως και όλες της πόλης προσθήκες.
Έχω όμως ένα σοβαρό (λόγω δύναμης της συνήθειας) θέματακι με το default launcher της Miui 9. Συγκεκριμένα έχω τη συνήθεια σε όλα μου τα κινητά εδώ και χρόνια να στήνω τις αρχικές οθόνες μου αριστερά και δεξιά της αρχικής. Δηλαδή έχω την home Page στην μέση και 2 σελίδες αριστερά 2 δεξιά πχ. Αυτό στο default launcher του miui 9 δεν με αφήνει να το κάνω, με αφήνει μόνο να στήσω τέρμα αριστερά την home Page και όλες τις άλλες εκ δεξιών της. Καμία ιδέα κανείς για να το αλλάξω χωρίς όμως αλλαγή launcher και αν είναι δυνατόν και χωρίς αλλαγή με πισωγύρισμα στο launcher του miui 8.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάποια απάντηση και συγνώμη για το σεντόνι που έγραψα!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το Mi8 μου!
-
Eίναι ακόμη στην αρχή η MIUI 9 - είναι BETA και είναι λογικό να έχει και αρκετές διαφοροποιήσεις και Bug τα οποία και θα λυθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.
Λίγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν σιγά - σιγά.. -
Ο/H mrdj2k έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα.
Είχα για καιρό μείνει πίσω (7.5.25) και είπα να κάνω factory reset και να βάλω 7.8.24 ελέω Miui 9.
Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες ως τώρα σε εμένα σε Mi4C. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, πολύ πιο γρήγορη από το 8αρι σε εμένα και πανέμορφη όπως και όλες της πόλης προσθήκες.
Έχω όμως ένα σοβαρό (λόγω δύναμης της συνήθειας) θέματακι με το default launcher της Miui 9. Συγκεκριμένα έχω τη συνήθεια σε όλα μου τα κινητά εδώ και χρόνια να στήνω τις αρχικές οθόνες μου αριστερά και δεξιά της αρχικής. Δηλαδή έχω την home Page στην μέση και 2 σελίδες αριστερά 2 δεξιά πχ. Αυτό στο default launcher του miui 9 δεν με αφήνει να το κάνω, με αφήνει μόνο να στήσω τέρμα αριστερά την home Page και όλες τις άλλες εκ δεξιών της. Καμία ιδέα κανείς για να το αλλάξω χωρίς όμως αλλαγή launcher και αν είναι δυνατόν και χωρίς αλλαγή με πισωγύρισμα στο launcher του miui 8.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάποια απάντηση και συγνώμη για το σεντόνι που έγραψα!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Απευθείας πάνω από την παλιά, και καλό είναι να πάρεις ένα Backup πρώτα από το TWRP Recovery μην τυχών έχεις προβλήματα μετά την αναβάθμιση.
Επίσης φρόντισε να έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader μην τύχει και σου κλειδώσει.
-
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
Mi5s Plus , το ίδιο και εγω φιλος
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Είναι λάθος ένδειξη του προγράμματος (False Reading)
Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0