ΑΛΛΑΓΗ DIGITIZER ΣΕ KENZO !!! Βοήθεια
-
-
Καλύτερα να κοιτάξεις να πάρεις το πλήρες πακέτο, κοίτα εδώ ---> Redmi note 3
Αυτό δηλαδή ---> Original Complete screen with front housing for snapdragon 650 Redmi note 3 –White -
Ok ευχαριστώ. Πριν παραγγείλω θα μιλήσω με Ελληνική αντιπροσωπία να δω αν με συμφέρει
=============== Αυγ 26th 2017, 10:19am ===============
Μετά από τηλεφωνική κλήση στην Ελληνική αντιπροσωπία xiaomi το πόρισμα ήταν ότι δεν αναλαμβάνει επισκευή σε κινητο που είναι αγορασμένο από εξω. Δηλαδή εμείς έχουμε επίσημη αντιπροσωπεια xiaomi αλλά δεν έχουμε υποστηριξη !!!
Οπότε μένει μόνο παραγγελία από έξω κ μετά πρέπει να βρω κάποιον να μου βάλει την οθονη -
Δεν έχεις επίσημη αντιπροσωπεία xiaomi, έχεις επίσημο διανομέα xiaomi, τεράστια διαφορά Καρντάση.
-
@Nikozzz35 τόσα καταστήματα έχει το skroutz που έχουν το κινητό αυτό. Πάρε ένα τηλ 3-4 και ρώτα, δε χάνεις τίποτα. Όπως και αυτά που συνεργάζονται με το Φόρουμ. Mygad , qubestores, citismarketΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Εχω το ιδιο προβλημα με το δικο μου. Βρηκα λυση κ την καλυτερη τιμη της αγορας στα 80 ευρω αλλαγη οθονης κ μεταφορικα πληρωμενα. Easyservice το μαγαζι Αθηνα. Δερν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω τηλ κ περισσοτερες πληροφοριες. Στειλε pm.
-
Καλημέρα , υπάρχουν θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις για τις υπηρεσίας των παιδιών στο "xiaomi-service.gr" ; Είχα ένα ατύχημα με την οθόνη και είμαι σε σκέψη να το πακετάρω για Θεσσαλονίκη !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0