@kimnag Γιατί που είδες συμπεριφορές τέτοιες εδώ, από ότι βλέπω όλοι σου απάντησαν και σου δώσανε και λύσεις, το αν οι απαντήσεις δεν είναι αυτές που θα ήθελες να ακούσεις αυτό είναι άλλο καπέλο, αλλά δεν είδα καμιά αρνητική απάντηση που σου δώσανε τα παιδιά, για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους, όλοι εδώ απαντούν σύμφωνα με την εμπειρία τους, αν ήθελες κάτι πιο extra ας έκανες ερώτηση στους admin που έχουν και την γενική ευθύνη, φιλικά @derveni
Root και Εγγυηση
- Απαντήθηκε
-
-
Ο/H kimnag έγραψε:
Ευχαριστώ τον theopan για την ευγενεια που είχε να απάντησει.Φυσικά την έχω διαβάσει πολλάκις και πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση,αλλά πάντα χαίρομαι όταν κάποιος κάνει τον κόπο και απανταει.
Βέβαια αυτό με την βλάβη που μπορεί να προκληθεί από την εγκατάσταση μιας custom ρομ το καταλαβαίνω αλλά εμείς εδώ έχουμε τις official ρομ,αλλά το καταλαβαίνω και πάλι αφού το root μου δίνει την δυνατότητα να μην το χρησιμοποιησω μέσα στα λογικά πλαίσια και γιατί να χάνει εργατοώρες η κάθε infoquest αν εγώ έκανα κάτι που μπορεί να βλάψει την συσκευή.
Οπου διαβάζω στο forum λένε ότι και στα xiaomi μπορεί να υπάρχει κάτι σαν counter που να μετράει τα root /unroot.Αν δεν ισχύει να το ξερουμε!!
Καλό θα ήταν τέλος να είμαστε όλοι λιιιγο πιο ευγενικοί,δεν μας υποχρεώνει κάνεις να απαντήσουμε αλλά όταν απαντάμε ας είμαστε χρηστικοί,φιλικά πάντα και χωρίς διάθεση να προσβάλλω κανένα το λέω αυτό.Αυτος είναι κι ο λόγος που πλέον δεν συμμετέχω στο forum και σε κανένα άλλο και απλά διαβάζω ότι μου χρειάζεται.
Ξέρεις? Εχει ο καιρός γυρισματα και οταν σου κατσει η στραβή με το κινητό, θα σε γειώσουν όλοι. -
Παρακαλώ η συζήτηση να μείνει σχετική με το θέμα.
Ευχαριστώ -
@fog Ναι η συζήτηση να μείνει σχετικά με το θέμα....... αλλά ίσως εσείς θα έπρεπε να απαντήσετε, σας αφορά περισσότερο νομίζω.
-
Από που μας αφορά περισσότερο βρε? Έχουμε κάνα μαγαζάκι και πουλάμε τίποτα? Οι παραπάνω απαντήσεις ήταν to the point και απάντησαν ξεκάθαρα στο τι παίζει με εγγύηση! Να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια 10 άτομα έχει κάποιο νόημα ή επειδή έχουμε έναν τίτλο που βοηθάει καθαρά στα διαδικαστικά του φόρουμ κάνει τη γνώμη μας πιο σοβαρή από των άλλων ανθρώπων που είναι το ίδιο ενημερωμένοι και απαντούν? Αν κάποιος άλλος έχει να προσφέρει επάνω στο νήμα ας απαντήσει επί του θέματος, μην ξεφύγουμε προς άλλη κατεύθυνση παρακαλώ!
-
Αυτα παθαίνει κανείς όταν διαβάζει στα πεταχτά ανάμεσα στην δουλειά και στην οδήγηση.Μπερδευεται και παρεξηγεί και μετά απαντάει λάθος.Οπότε τώρα διαβάζοντας το νήμα προσεχτικά αφού είδα ότι προκλήθηκε κάποια ένταση ζητώ συγγνώμη γιατί παρεξήγησα κάτι που διάβασα.
Βεβαια μετα έγινε ένα μπάχαλο και τελικά μόνο που δε ζητήθηκε το κεφάλι μου επί πίνακι,τελικά είμαστε ως άνθρωποι λίγο επιθετικοί όταν νιώθουμε ότι θιγομαστε κι ας μην θιγομαστε εντέλει (γενικά το λέω χωρίς να θίγω/προκαλώ κανένα.
Συγγνώμη την εκτός θέματος απάντηση μου.Και ξανά συγγνώμη για όσους προσβλήθηκαν. -
Δεν συνηθίζουμε να παίρνουμε κεφάλια
Δεν πρέπει να ξεχνάμε...όλοι μας...ότι ο γραπτός λόγος είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί - παρερμηνευτεί
Στα της εγγύησης, η ίδια η Xiaomi δεν αναφέρει πουθενά ότι με ξεκλείδωμα του bootloader χάνεις την εγγύηση, από εκεί και πέρα όμως το τι κάνει το κάθε κατάστημα όσον αφορά την εγγύηση που δίνει είναι άλλο θέμα και ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξετάζεται πριν την αγορά μίας συσκευής
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα