Καλησπέρα. Έχω το note 4.Μόλις τελείωσα τη διαδικασία ροοτ, χωρίς να φλασάρω twrp, μόνο να μπουταρα σε αυτό με την εντολή fastboot boot twrp.img και στη συνέχεια εγκατέστησα το superuser. Mετά την εγκατάσταση μου ζήτησε να εγκαταστήσει twrp, δεν το επέλεξα και έκανα επανεκκίνηση. Το κινητό άνοιξε και κόλλησε στο εικονίδιο mi, πάνω από 30'. Τι να κάνω;
Kόλλησε στο ΜΙ εικονίδιο
-
-
-
Καλή ερώτηση. Το κατέβασα από το xda, τώρα πως θα δω ποιο είναι;
-
-
-
Για βάλε λινκ από το θέμα στο xda που το κατέβασες
-
Κατέβασα αυτό superuser.phh.me/superuser.zip. Αλλά το λάθος μου, μάλλον, είναι ότι με το twrp φλάσαρα μόνο το superuser και όχι το lazyflasher που έλεγε ο οδηγός.
-
Ναι πρέπει να flasharei lazyflasher οπωσδήποτε Γιατί official global stable και twrp δε bootαρει το κινητό.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H sacs έγραψε:
Κατέβασα αυτό superuser.phh.me/superuser.zip. Αλλά το λάθος μου, μάλλον, είναι ότι με το twrp φλάσαρα μόνο το superuser και όχι το lazyflasher που έλεγε ο οδηγός.
Τελικό συμπέρασμα: Ακολουθούμε τους οδηγούς και δεν φλασάρουμε ότι βρούμε στο XDA ή αλλού, παρά μόνο αν διαβάσουμε, γνωρίζουμε, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ξέρουμε τι κάνουμε και το κυριότερο έχουμε προδιαγράψει πως θα γυρίσουμε πίσω σε λειτουργική συσκευή αν τα πράγματα δεν πάνε καλά (πάλι με σεβασμό το λέω αυτό). -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H sacs έγραψε:
Τελικό συμπέρασμα: Ακολουθούμε τους οδηγούς και δεν φλασάρουμε ότι βρούμε στο XDA ή αλλού, παρά μόνο αν διαβάσουμε, γνωρίζουμε, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ξέρουμε τι κάνουμε και το κυριότερο έχουμε προδιαγράψει πως θα γυρίσουμε πίσω σε λειτουργική συσκευή αν τα πράγματα δεν πάνε καλά (πάλι με σεβασμό το λέω αυτό).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0