[Vip μέλη] Έρχονται σε λίγο ΟΤΑ updates σε όλες τις νέες Ελληνικές XTRV & AROMA ROM.
-
-
Τέλεια νέα από μια φανταστική ομάδα!
Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε για μας! -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
Κατεβασα οτα..πατησα εγκατάσταση κ κόλλησε στο 60% αρκετη ώρα... περίπου 15 λεπτά..τελικα πατησα το power να κάνει επανεκκίνηση κ την είχε περάσει.. είναι οκ? Η να κανω wipe???
Edit ... Δείχνει ότι έχει την 7.8.31 ...... Δεν πηρε το root ...........
Ξαναέκανα εγκατάσταση μέσω TWRP, κόλλησε πάλι στο 60% ....
Παιδιά για ρίξτε το καμια ματια ....
Παρολα αυτά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Έχω απαντήσει σε άλλο νήμα που έθιξες το ίδιο πρόβλημα..
Θα χρειαστούν μάλλον ενημέρωση τα Kernel των TWRP Recovery.. -
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gialaftis έγραψε:
δε κατεβαινει ολοκληρη η 7,8,31 μου λεει error md5..γτ?τι να κανω??
-
αν το αφήσεις λίγη ώρα μετά που κολλάει στο 60%, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται.
κλείνεις χειροκίνητα το κινητό και το ξανανοίγεις με την τελευταία ρομ εγκατεστημένη.
κάποιο μικρό bug, bug-άκι δηλαδή, είναι....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Αν τελικα περασω το αρχείο ζιπ για να μου έρχεται οτα η xtrv ενω ειχα επιλέξει να έρχεται ηαρωμα θα αλλάξει?? εννοώ απλα περναω κ το αλλο ζιπακι κ αναιρεί την πρώτη επιλογή?????
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αν το αφήσεις λίγη ώρα μετά που κολλάει στο 60%, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται.κλείνεις χειροκίνητα το κινητό και το ξανανοίγεις με την τελευταία ρομ εγκατεστημένη.κάποιο μικρό bug, bug-άκι δηλαδή, είναι....
Μέσω TWRP, την πρωτη φορα κολλησαν και τα 2 στο 60%, εκλεισα χειροκίνητα το κινητό και το ξανανοξα, είχε παρασει την τελευταία Ρομ, αλλα δεν ήταν κομπλέ, πχ δεν είχε περασμένο το root .....
Την ξαναπέρασα και στα 2, και πέρασε κανονικα. Ήδη ο Δημήτρης είναι γνωστης του θέματος και πιστεύω η ομάδα να επιληφθεί κανονικά του προβλήματος ......
Τώρα βεβαια και τα 2 φοράνε πλέον 7.8.31 και όλα καλαΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0