Πολύ καλό μπράβο
Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Review
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Όλα καλά μπράβο στα παιδιά αλλά το θέμα με τα δεδομένα τι γίνετε στο μόνο που πάσχουν αυτές οι ρομ
-
-
Μπράβο σας παιδιά. Και προπάντων ευχαριστούμε για όλα αυτά που κάνετε μέσα από αυτήν την υπέροχη σελίδα και προσπάθεια για τους fan της XIAOMI.
-
Επιβεβαιώνω και γω ότι υπάρχει καλύτερη διαχείριση μνήμης με τη rom των παιδιών, καθώς αυτή τη περίοδο είμαι με Global Stable και βλέπω διάφορα.
Ένας ανασταλτικός παράγοντας για πολλούς είναι η OTA update, που βλέπω σιγά σιγά να οδηγηται σε λύση -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ποιο θέμα ?
-
Πολύ καλό μπράβο Παιδια
-
Αν και το έχουμε πει πολλές φορές μέχρι τώρα, δεν πειράζει ακόμα μία. Μπράβο στα παιδιά για το μεράκι τους, Μπράβο και στον @caeser για το θέμα του. Πολλές φορές δεν ξέρουμε τι καινούργιο έχει κάθε ΡΟΜ και πως λειτουργεί, καλό είναι να ενημερώνετε και με τις μελλοντικές αλλαγές.
Νομίζω ότι ο επόμενος στόχος είναι να βγει μια εξ' ολοκλήρου Ελληνική ΡΟΜ για τα Xiaomi. Οι βάσεις υπάρχουν. -
Παιδιά καμιά εντελώς στο ξεκάρφωτο μου πετάει εντελώς την εφαρμογή που είμαι . Επίσης πολύ σπανία τα δεδομένα δεν ενεργοποιούνται και θέλει επανεκκίνηση. τώρα με το θέμα του viber πιστεύω είναι θέμα εφαρμογής.. δεν μου δουλεύει με τίποτα παρά μόνο μία συγκεκριμένη παλαιότερη έκδοση.. παρόλα αυτά συγχαρητήρια στα παιδιά γράφουν ιστορία!
-
Μπράβο
βρε παιδιά για την πολύ καλή δουλειά σας. Άξιοι..
-
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά. Εγώ την χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 6 μήνες και μπορώ να πω ότι είναι σταθερότατη και φλασαρω πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και πάλι μπράβο σας.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας...Τα πάντα είναι φως...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες