Επιλογή καταστήματος
- Απαντήθηκε
-
-
Ωραία,μίλησα με το κατάστημα,μου επιβεβαίωσε πως έρχεται με ευρωπαικό φορτιστή και είναι αυτό το μοντέλο που λές Kappa. Το παραγγέλνω και καλώς εχόντων των πραγμάτων,σε 2 μέρες θα είναι στα χέρια μου! Σας Ευχαριστώ πολύ όλους!
-
Ο/H DIMITRIS HANIAS έγραψε:
Οι φώτο από χθες που το άνοιξα. Δεν έχω βγάλει μόνο το πενάκι και το καλώδιο usb
Και τα 2 ειναι Xiaomi Redmi Note 4 Global 2016102(Gold & Black) .
Είναι 5V->2A / 9V->1.2A / 12V->1A (δηλαδή Qualcomm Certified)
Ότι να ναι δηλαδή
=============== Αυγ 30th 2017, 2:20pm ===============
φωτο από τον φορτιστή μου
-
Μοιάζει να είναι ο ίδιος με κολλημένο σε διαφορετικό σημείο το ταμπελάκι με τα στοιχεία του φορτιστή
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μοιάζει να είναι ο ίδιος με κολλημένο σε διαφορετικό σημείο το ταμπελάκι με τα στοιχεία του φορτιστή
-
Καλησπερα πρωτο μου ποστ στο φορουμ, παρηγγειλα τηλεφωνικως το ιδιο κινητο και εγω. Ο κυριος στο τηλεφωνο μου επιβεβαιωνε οτι εχει το global version στο κουτι και ειναι ο κωδικος που αναφαρει καποιος εδω σε προηγουμενο μηνυμα. Περιμενω το κινητο αμεσα μεσω αντικαταβολης, αν για τον οποιοδηποτε λογο δεν υπαρχει το global version με την κοκκινη ετικετα στο πλαι, σημαινει οτι εχουν κανει λαθος το προιον οποτε να το στειλω πισω?
-
Όταν με το καλό παραλάβεις ανέβασε φώτο από το κουτί, ειδικά από το πίσω μέρος που έχει τα τεχνικά στοιχεία (αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ εάν φαίνονται) και θα δούμε
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Όταν με το καλό παραλάβεις ανέβασε φώτο από το κουτί, ειδικά από το πίσω μέρος που έχει τα τεχνικά στοιχεία (αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ εάν φαίνονται) και θα δούμε
-
Δεν γνωρίζω εάν έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις κλειστό δέμα προκειμένου να ελέγξεις το περιεχόμενο πριν την παραλαβή. Θα πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα για κάτι τέτοιο
-
Μπορείς νομίζω να τους προτείνεις να το ανοίξεις εκεί για να έχεις και μάρτυρες ότι δεν πείραξες κάτι. Αν δεχτούνε και επιτρέπεται κάντο. Αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη αυτό. Προσοχή.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν γνωρίζω εάν έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις κλειστό δέμα προκειμένου να ελέγξεις το περιεχόμενο πριν την παραλαβή. Θα πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα για κάτι τέτοιο
Ο/H zt654 έγραψε:
Μπορείς νομίζω να τους προτείνεις να το ανοίξεις εκεί για να έχεις και μάρτυρες ότι δεν πείραξες κάτι. Αν δεχτούνε και επιτρέπεται κάντο. Αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη αυτό. Προσοχή.
-
Παιδιά θέλει προσοχή το θέμα. Εγώ παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα με αυτοκολλητάκι, σωστό product number κτλ αλλά ο φορτιστής ήταν unofficial και μάλιστα με λάθος αμπέρ με αποτέλεσμα να παίρνει κανένα 7ωρο να φορτίσει. Προφανώς το έστειλα πίσω και ζήτησα τα χρήματά μου. Το περιμένω πλέον από άλλο σκρουτζομάγαζο. Άντε να δούμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα