Παιδες καλημέρα...χθες παρελαβα από bangood xiaomi Redmi note 4x για λογαριασμο του αδερφου μου.Η χαρα μας όμως κρατησε λιγο διοτι διαπιστώσαμε ότι στη μεση της οθονης υπαρχει μια λεπτη πρασινη καθετη γραμμη η οποια είναι πιο εντονη σε λευκο φοντο κυριως...Αν γνωριζει καποιος φιλος τι συμβαινει,αν είναι προβλημε που διορθώνεται 'η θα πρεπει να επιστραφει η συσκευή στο κατάστημα αγορας,παρακαλω να μας διαφωτισει.Τα ευχαριστηρια προκαταβολικα.....
προβλημα οθονης σε redmi note 4x
-
-
Μπορείς να βάλεις μία φώτο που να δείχνει το πρόβλημα ?
Καθώς και μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ που έχει ? -
Στο σκρινσοτ δεν φαίνεται η γραμμή διότι είναι πολύ άχνη... βρίσκεται ακριβώς στη μέση και είναι πράσινη..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βγάλε φώτο με άλλο κινητό σε κατάσταση που να δείχνει όσον το δυνατόν πιο καθαρά το πρόβλημα. Επίσης δοκίμασε να βάλεις ένα default θέμα να δεις εάν κάνει το ίδιο.
Από ρομ είσαι ΟΚ, official έχει -
Παιδιά τώρα διαπιστώνω ότι στα σκρινσοτ δεν φαίνεται η γραμμή....και δεν έχω άλλη συσκευή να το τραβήξω φωτο
Μάλλον θα είναι πρόβλημα των πίξελ της οθόνης?? Τι να πω ταχω χαμένα..
Σε αυτή παρμένη με άλλο κινητό φαίνεται το πρόβλημα...
Αν έχεις ακόμη εγγύηση, βγάλε φωτογραφίες και βίντεο, και στείλε το πίσω στο κατάστημα για επισκευή ή αντικατάσταση.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν έχεις ακόμη εγγύηση, βγάλε φωτογραφίες και βίντεο, και στείλε το πίσω στο κατάστημα για επισκευή ή αντικατάσταση.
Συμφωνώ αλλά...
Ρώτα πάντως και στην εγχώρια αγορά πόσο θα σου κόστιζε η επισκευή. Αν θες μπορείς να μιλήσεις με @mygadgr ή με @Qubestores -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Συμφωνώ αλλά...
Ρώτα πάντως και στην εγχώρια αγορά πόσο θα σου κόστιζε η επισκευή. Αν θες μπορείς να μιλήσεις με @mygadgr ή με @Qubestores
Ούτε το ένα θα σε βόλευε για Κίνα ούτε το άλλο γιατί θα σου βγει ο κούκος αηδόνι, αν δεχθούν μόνο επιστροφή του κινητού και επιστροφή χρημάτων, κάνε μια επικοινωνία μαζί τους πρώτα να δεις της προθέσεις τους και βλέπεις για την συνέχεια. Να υποθέσω ότι η αγορά έγινε μέσω PayPal έτσι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες