κανει το flash σε 2'', αρα σιγουρα κατι δεν παει καλα...
LineageOS σε mido
-
-
Το κάνεις σωστά ? Ξέρεις τον τρόπο ?
-
-
Πήρες nanndroid οσο ήσουν σε miui όλα τα partitions που σου είπα?Να γιατί στο ειπσ
Αν το έχεις κάνει... wipes , όλα ,περνάς αυτήν που είχες με twrp καθαρή να φτιάξει ότι χρειάζεται κ μετά επαναφέρεις το back up σου με όλα τικσρισμενα τα partitions
Αν συνεχίσεις να θέλεις los φλασαρεις από την αρχή καθαρά και το firmware σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνουν στο xda να δεις αν έφτιαξε το modem. -
Ο/H derveni έγραψε:
Το κάνεις σωστά ? Ξέρεις τον τρόπο ?
θα ξανακατεβασω τη ρομ μηπως το αρχειο ειχε προβλημα.
(εχω που εχω το προβλημα, ειναι και αργοι οι σερβερ της xiaomi)
-
Διάβασες το ποστ μου?
-
ναι.
το εχω το backup.
αυτο ειναι το επομενο βημα μου αν δεν παιξει το flash με την fastboot.
=============== Σεπ 3rd 2017, 11:18am ===============
δεν το φλασαρει... σε 2'' τελειωνει!
αυτη ειναι η ρομ που προσπαθησα να φλασαρω...
Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File
τι μπορει να κανω λαθος? -
-
Αν θέλεις μπορείς να κάνεις αυτό που είπε ο @linuxilakis να κατεβάσεις recovery Rom την ίδια που είχες όταν πήρες το backup να την βαλεις στο αποθη/κο χώρο κάνα την φλασαρεις με το twrp κανοντας τα wipe
Redmi Note 3 -
Ο/H makisfz έγραψε:
=============== Σεπ 3rd 2017, 11:34am ===============
Ο/H makisfz έγραψε:
Αν θέλεις μπορείς να κάνεις αυτό που είπε ο @linuxilakis να κατεβάσεις recovery Rom την ίδια που είχες όταν πήρες το backup να την βαλεις στο αποθη/κο χώρο κάνα την φλασαρεις με το twrp κανοντας τα wipe
Redmi Note 3
αυτη κατεβαζω τωρα... -
Τον φάκελο που έχεις την Rom να τον βάλεις στο δίσκο C χύμα να φαίνεται στο mi Flash έτσι C:\ το όνομα της Rom.
Όταν φλασαρουμε από το twrp κατεβάζουμε recovery Rom και όχι fastboot rom
Redmi Note 3 -
οσο περιμενα να κατεβει η rom, εβλεπα ενα βιντεο και ειδα οτι αυτος εβαζε τη ρομ μεσα στο φακελο που ειχε το flashing tool...
το δοκιμασα και ετσι, και μετα απο 10 αποτυχημενες προσπαθειες πριν, τελικα το αρχειο περαστηκε!!!
ολα λειτουργουν πλεον με miui 9.
να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ολους οσους βοηθησαν να λυθει το προβλημα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0