LineageOS σε mido
-
-
-
-
Καλυτερα δεν γίνεται ;-)
Xiaomi RN4 Global | AEX -
Τελικά μπορεί κάποιος να μου πει εάν αξίζει να βαλω lineageos?Γουσταρω πολύ το καθαρό android αλλα φοβάμε 1)μη κανω καμια πατατα στην διαδικασία καθως θα ειναι η πρωτη φορα που βαζω recovery και custom rom και 2)αν δεν μου αρεσει η καταναλωση ή η αποδοση της συσκευης...θα μπορεσω να ξαναβαλω την miui?Ευχαριστω για τον χρονο σας!
-
για το αν μπορείς να ξαναγυρίσεις σε miui είναι ξεκάθαρο πως μπορείς.
Η φλασάρεις official με το mi flash ή μέσα από το twrp με wipe περνάς την ελληνική miui.
Για το αν αξίζει, δεν δοκιμάζεις να μας πεις και εμάς πως σου φαίνεται; -
Να ενημερώσω τους customromαδες οτι η Lineage15 & η AOSCP (android
έχουν σεταρει το fingerprint με αισθητήρα Goodix και δουλευει κανονικά
Xiaomi RN4 Global | AEX -
-
Με μεγάλη μου χαρα να πω και την δικη μου γνωμη στην κοινότητα σχετικα με την lineage.Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναflashaρει custom rom με αποτέλεσμα να φοβάμε μην χαλάσω το κινητό.Πάντως εκανα την αιτηση για ξεκλέιδωμα του bootloader και μου ήρθε εντός 5-10 λεπτών οτι αποδέχθηκαν το αίτημα.Μετα αν μπορούσατε να μου πείτε οδηγιες θα σας ήμουν υπόχρεος.
-
-
Οχι ακομα
-
Εδώ για drive Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Θα πας στην σελίδα που έκανες την αίτηση και θα κατεβάσεις το miunlock tools θα βάλεις το κινητό σε fastboot και θα το τρέξεις
Redmi Note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0