Νομίζω ότι την ανέβασα .
Τοποθέτηση AROMA ROM σε mi6 για πρώτη φορά.
-
-
Εχεις official global stable.
Καλό είναι να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις με δικό σου λογαριασμό.
Το sagit θέλει developer για να ξεκλειδώσει.
Αφού τσεκαρεις ότι όντως είσαι ξεκλειδωτος, περνάς με το mi flash την τελευταία dev και κλειδώνεις. Κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα με δικό σου λογαριασμό και εφόσον έρθει η έγκριση ξεκλειδώνεις.
Κατόπιν ακολούθησε τον οδηγό που αναφέρει ο @makisfz με τη μόνη λεπτομέρεια ότι εφόσον περάσεις twrp χρειάζεται να κάνεις Format Data και όχι απλά factory reset. Κατά τη διάρκεια ενημέρωνε και παρακολουθούμε. -
Πως κλειδώνω και ξεκλειδωνω; Γενικά είμαι αρχάριος και δεν γνωρίζω πολλά. Αν υπάρχουν οδηγίες για το κλείδωμα ξεκλείδωμα. Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου
-
Εαν έχεις τσεκάρει τον bootloader σημαίνει ότι έχεις drivers στον υπολογιστή Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 και έχεις κάνει αυτόν τον έλεγχο Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Πρέπει να κάνεις και αυτή τη διαδικασία για να έχεις άδεια ξεκλειδώματος του bootloader Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Η πιο "ασφαλής" μέθοδος είναι να αναβαθμίσεις σε developer και μετά να κλειδώσεις (είτε μέσω miflash, είτε μέσω εντολής), Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) να ξεκλειδώσεις με τη δική σου άδεια και να περάσεις την ελληνική rom.
ΟΜΩΣ -μέχρι τώρα- όσα mi 6 ήρθαν στο forum ξεκλείδωτα ήταν επίσημα και δεν παρουσίασαν κάποιο θέμα στη μετάβαση στην ελληνική, χωρίς τη διαδικασία "κλείδωμα ξανά/ξεκλείδωμα".
Εαν αποφασίσεις να περάσεις κατευθείαν στην ελληνική, ακολουθείς αυτόν τον οδηγό, όπως σου είπαν και τα παιδιά, Flash την Ελληνική ρομ στο Xiaomi Mi6 sagit (για πρώτη φορά), χρησιμοποιώντας τη rom της επιλογής σου και κάνοντας απαραίτητα format data, μέσα από το twrp και reboot στο recovery(twrp) πριν κάνεις install τη rom.80 -
Ευχαριστώ προκαταβολικά για το υπέροχο κείμενο
Απ' ότι κατάλαβα παίρνω ένα ρίσκο αν πάω κατευθείαν και βάλω την άρωμα; Τι επιπτώσεις θα έχω αν πάθει κάτι ;
Επίσης πως θα κλειδώσω και θα ξεκλειδώσω; Κι πως θα βάλω την developer rom πρώτα και μετά να κλειδώσω; -
Έτσι
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Με την επιλογή clean all and lock. -
Παιδιά γεια σας και πάλι
Λέω σήμερα να επιχειρήσω την αλλαγή της Rom.. Όμως έχω πελαγώσει λίγο. Τι να κάνω; ποια βήματα να κάνω πρώτα; Υπενθυμίζω ότι μου ήρθε ξεκλείδωτο το κινητό. Η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί με τα bootloader τους drivers , και γενικά με το αν θα περαστεί (;) η dev χωρίς να κλειδώσω και μετά να ξεκλειδώσω πάλι για να βάλω την άρωμα. Συγγνώμη για τις κουραστικές ερωτήσεις μου αλλά νομίζω ξέρετε το συναίσθημα ενός αρχάριου. -
-
-
-
εμενα εχει το 7.1.1 . το εχω ανεβασει σε φωτο πιο πανω.
-
Ο/H vasileios26 έγραψε:
Εχω το mi6 και εκανα επισυναψη των στοιχειων του κινητου μου πιο πανω σε φωτογραφια. Προσπαθω να κατεβασω την aroma stable 9.2.4.0 zip αλλά μου βγάζει "ακυρώθηκε λόγω ότι το αρχείο είναι ελλιπές"
Αφού έχεις ξεκλείδωτο bootloader ή διαδικασία είναι ως εξής.
Περνάς driver για snapdragon ,αφού απενεργοποιήσεις την ψηφιακή υπογραφή των windows.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Φλασάρεις global dev ή China dev με mi flash , fastboot rom σε fastboot mode με την επιλογή clean all and lock.
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Δημιουργία mi account και αίτημα για δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Πέρασμα twrp by @geoanto555
twrp_sagit_3.2.1-0_miui-hellas
Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Format Data (στην περίπτωση του Sagit)
Reboot recovery, factory reset ή wipe cache, dalvik , data που είναι το ίδιο.Τώρα περνάς πλέον την xtrv σκέτη όχι την aroma στο internal storage του κινητού εάν θες developer xtrv ή aroma xtrv stable εάν θες xtrv stable. Νωρίτερα δεν είχε νόημα γιατί θα την έχανες με το Format Data.
Την επιλέγεις από install και την περνάς, όταν τελειώσει το αφήνεις και μπουτάρει κανονικά.
Εδώ η ρομ για να μην ψάχνεις.
Stable xtrv aroma
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…A9ma-Stable-V9-2-4-0-zip/
Dev xtrv σκέτη όχι aroma λόγω Android 8 Oreo.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…it-V9-XTRV-8-2-1-zip-New/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0