Διαφήμιση

Αγορά από geekbuying

• Αγορά από geekbuying

Χαιρετώ όλη την κοινότητα.
      Διαθέτω ένα sam s4 και σκέφτομαι πλέον να μετακομίσω σε xiaomi.
      Συγκεκριμένα κατέληξα στο 5s.
      Το θέλω σε ασημί χρώμα με 4/64.
      Ψάχνοντας για κάτι φθηνότερο από τα skroutzομάγαζα βρήκα στο geekbuying:
      [HK Stock][Official Global ROM]Xiaomi Mi 5S
      με 4/128.
      Το θεωρώ πολύ καλή ευκαιρία στα 275ε.
      Οπότε θέλω να ρωτήσω τα εξής:
      1. Τι σημαίνει [HK Stock][Official Global ROM];

Εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 5s - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

βλέπω ότι το χωρίζει σε δύο κατηγορίες: global/china

και η κάθε μία σε stable/dev

Οπότε αυτό τι σημαίνει;

2. Θα μπορώ να βλέπω ελληνικά;
      3. Θα μπορώ να γράφω ελληνικά;
      4. Θα πρέπει να αλλάξω την rom;
      5. Αν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο πόσο εύκολα γίνεται;
      Θα πρέπει να μπλέξω με ξεκλειδώματα κλπ;

Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων αλλά δεν γνωρίζω τίποτε από xiaomi.
    • HK σημαινει οτι το εχουνε hong kong κινα και αν το παραγγειλεις απο εκει ενδεχεται να περασει τελωνειο ,IT stock οτι το εχουνε ιταλια ευρωπαικη αποθηκη δεν εχει τελωνειο
      καλυτερα ρωτησε εδω να σου πουνε για το geekbuying Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
      Οι official global rom stable η dev εχουν πληρες ελληνικα ειναι πολυγλωσσες
      Οι china εχουν μονο κινεζικα και αγγλικα
      Αν το κινητο σου ερθει με global rom δεν χρειαζετε να κανεις κατι (ξεκλειδωμα,αλλαγη ρομ)
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Το μενού το θέλω αγγλικό.
      Από εκεί και πέρα το μόνο που θέλω είναι να βλέπω και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες.
      Οπότε ακόμα και να μην μπορώ να κάνω τα παραπάνω η rom μπορεί να αλλάξει. Σωστά;
      Και το ότι έχει official global rom σημαίνει ότι είναι ξεκλείδωτο. Σωστά;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H denisun έγραψε:

Το μενού το θέλω αγγλικό.
      Από εκεί και πέρα το μόνο που θέλω είναι να βλέπω και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες.
      Οπότε ακόμα και να μην μπορώ να κάνω τα παραπάνω η rom μπορεί να αλλάξει. Σωστά;
      Και το ότι έχει official global rom σημαίνει ότι είναι ξεκλείδωτο. Σωστά;
      Οι global roms ειναι οτι πρεπει για σενα κανουν ολα αυτα που λες και εχουν αυτα που λες...
      Συνήθως τα γνωστα μαγαζια to2c vickmall gearbest το στελνουν με global stable rom και ειναι κλειδωμενο (ξαναλεω συνήθως)
      Τωρα το geekbuying που ειναι λιγο οτι νανε εκει (απο προσωπική εμπειρία το λεω) δεν εχω ιδεα πως θα στο στειλουν αλλα το κλασσικο-σύνηθες ειναι να το στελνουν με global stable και κλειδωμενο.
      Ρωτησε τους αν ειναι για την rom για να σιγουρευτείς, βεβαια απο την στιγμή που σου ερθει με οποιαδηποτε rom εαν ξεκλειδωσεις τον bootloader κλπ μπορεις να βαλεις οτι rom γουσταρεις μετα(που δεν νομιζω να σου χρειαστει εαν ερθει με global rom). Επίσης εχε υπόψιν σου οτι απο τα 275 μπορει να πληρωσεις και αρκετα αλλα πχ 40-50-60euro τελωνείο και αυτο το κινητο για πανω απο 310+ δεν ξερω πως σου ακουγεται εσενα αλλα εγω δεν θα τα εδινα. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο (mi5s εχω 3 μηνες τωρα και εχω δοκιμασει οοοολες τις rom που υπαρχουν.) η μπαταρια του πχ δεν μαρεσει...
    • Καλησπέρα σε όλους. Θα συμφωνήσω ότι πλέων τα 310 ευρώ είναι πολλά για αυτό το κινητό. Εγώ έχω το 4/32 εδώ και 6 μήνες περίπου και το πήρα από Ελλάδα 319 ευρώ. Για την μπαταρία έχω άλλη γνώμη... Σε εμένα τουλάχιστον με αρκετά τηλ την ημέρα και αρκετό ιντερνέτ μου βγάζει 2 μέρες περίπου. Έχει και τα χαζά του βέβαια... Παράδειγμα το δακτυλικό αποτύπωμα όταν θυμάται δουλεύει... Και τραβάει και κάποια κολλήματα που και που (λόγο επεξεργαστή φαντάζομαι).... Πάντως εγώ θα το έπαιρνα από Ελλάδα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και ας μου κόστιζε και κάτι παραπάνω γιατί θα έχεις και το τελωνείο. Και ναι, είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την xiaomi και με το mi5s. Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή που το πήρα. ( Και μιλάμε τώρα μετά από 5 χρόνια με iphone..... :D :D :D )