[XTRV-7.8.31 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/09 19:53)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
κυριοι ειστε/ειμαστε μπροστα!
Κλασικη Ελλαδα...μποει να λενε και να μας κρινουν "οι απ εξω" αλλα απο ενα φορουμ εκει εξω αποδεικνυουμε τι ειμαστε!
ΜΠΡΑΒΟ σ ολο το τιμ και σε ολα τε μελη.
Πολυ συντομα μετα απο τεχνικες οικογενιακες βλαβεςγνψριζει ο ART θα εχουμε (ελπιζω κα ιειμαι σηγουρος) αρκετο κοσμο
κι απο αλλα μερη της γης.
Ολα ταλεια!Σας ευχαριστουμε!ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
-
-
Καλημέρα στην παρέα.
Μετά από αρκετούς μήνες με την Official Global Stable στο Mi5 μου αποφάσισα να βάλω την XTRV για να δώ τις διαφορές.
Σαφώς ανώτερη rom, νομίζω πιο γρήγορη κ χωρίς πρόβλημα στις μεταφράσεις.
Ένα πρόβλημα δικτύου που παρουσίαζε η Global με την Cosmote (έλεγχο για φραγή, αναμονή, ταυτότητα καλούντος) με την XTRV εξαλείφθηκε.
Μπράβο σας παιδιά κ πάλι μπράβο.
Το μόνο πρόβλημα που είχα στην εγκατάσταση της Aroma είναι ότι ενώ επίλεξα κάποια στοιχεία όπως Root με SuperSU, RootExplorer, Dolby Atmos, κλπ αυτά δεν εγκαταστάθηκαν.
Ξέρω ότι θα μπορούσα να επιλέξω εξ' αρχής την πλήρη εγκατάσταση κ ν' αποφύγω όλο αυτό το μπέρδεμα αλλά τελικά προτίμησα να βάλω την απλή XTRV, δηλαδή όχι την Aroma, κ τώρα όλα δουλεύουν ρολόι.
Δύο ερωτήσεις έχω μόνο για να μην σας κουράζω άλλο.
Η απλή XTRV με την Aroma έχει κάποια διαφορά σαν rom ή είναι η ίδια στην πλήρη της έκδοση κ στην πιο ελαφριά της έκδοση;
Η διαθέσιμη ελεύθερη ram που έχω όταν όλες οι εφαρμογές είναι κλειστές με την XTRV είναι 1,1GB, ενώ με την Aroma είχα 1,5.
Είναι φυσιολογικό αυτό ή έγινε κάτι λάθος κ πρέπει να κάνω πάλι Factory Reset κ εγκατάσταση από την αρχή την rom;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. -
Μπράβο σας παιδιά πολυ καλη δουλεια.
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπισα στην εγκατάσταση της Aroma είναι ότι ενω διαλεξα το dpi στα 400 δεν εγινε τιποτα,παρεμεινε στο κανονικο 480.
Συσκευη MiNote 2 και η εγκατασταση εγινε με factory reset. -
-
-
Πριν από λίγο η xiaomi έδωσε την 7.9.1 για το Mi 5S Plus, μετά από 2 αποσύρσεις.
Θα περιμένουμε λιγάκι να δούμε αν θα την κρατήσει ή θα την αποσύρει πάλι, και θα σας την δώσουμε σήμερα από ότι φαίνεται.
=============== Σεπ 4th 2017, 4:23am ===============
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Παραδόθηκε και η νέα XTRV-7.9.1 & ARΩMA ROM για το Mi-5S PLUS (Natrium).
Η Rom είναι έτοιμη για OTA UPDATES στα VIP μέλη μας.
Μπορείτε να την κατεβάσετε όπως πάντα από την αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Καλημερα ομάδα, περαστηκε σε 5 s plus.
Όλα good, δεν παρατήρησα κάτι να μην δουλευει.
Ερώτηση: Για τα ΟΤΑ updates κάνουμε κάτι εμείς για ενεργοποίηση?
Γιατί η ειδοποίηση που μου ήρθε καμία 10αρια φορές πιστεύω ήταν από την επίσημη. -
Προς το παρών του λες να μην σου εμφανίζει ειδοποιήσεις μέχρι να φτιαχτεί
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Προς το παρών του λες να μην σου εμφανίζει ειδοποιήσεις μέχρι να φτιαχτεί
Θενξ φίλε, καλημέρα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0