Εγω γύρισα στην προηγουμενη, έως ότου διορθωθεί, λογικά στην επομενη.Ο/H akisjes έγραψε:
Το έβαλα προ μιας ώρας την νέα ρομ και όντως δεν παίζει τα βίντεο που έχω τραβήξει ενώ το πρόγραμμα της κάμερας συνεχίζει όπως και στις δύο προηγούμενες να κρασσαρει.Για περισσότερα τις επόμενες ημέρες
=============== Σεπ 4th 2017, 10:26pm ===============
Ξεχασα να αναφέρω ότι πρόκειται για mi5 s plus
[XTRV-7.8.31 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/09 19:53)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H georgekanapitsas έγραψε:
-
Ο/H sakism46 έγραψε:
-
Καλησπέρα! Έκανα σήμερα ota update στο mi 5s plus, διορθώθηκε το βίντεο αλλά δεν υπαρχή η εφαρμογή. Κάποια μηνύματα 1. KLO Bugreport keep stopping και 2. Όταν πατάω πανό στην rom βγάζει Αναβάθμιση keep stopping.
-
Καλησπέρα σας, μπορώ να βάλω την τελευταία ρομ πάνω από 7.7.20 που έχω με wipe caches μόνο?? Ή χρειάζεται και κατι άλλο..? ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
-
Ο/H dimitrisk69 έγραψε:
Καλησπέρα! Έκανα σήμερα ota update στο mi 5s plus, διορθώθηκε το βίντεο αλλά δεν υπαρχή η εφαρμογή. Κάποια μηνύματα 1. KLO Bugreport keep stopping και 2. Όταν πατάω πανό στην rom βγάζει Αναβάθμιση keep stopping.
Βέβαια είναι λογικό να υπάρξουν και μερικά Bug ανά συσκευή, αλλά σιγά - σιγά θα εξομαλυνθούν όλα.
=============== Σεπ 5th 2017, 7:55pm ===============
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες XTRV-7.9.4 & ARΩMA ROM για τα Mi-6 (Sagit) & Mi-5S Plus (Natrium).
Διορθώνουν το πρόβλημα αναπαραγωγής των Video και βελτιώνουν την συνολική επίδοση.
Όπως πάντα το Download από την αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Καλησπερα στην ομαδα, αντιμετοπιζω ενα προβλημα. Παω να φλασαρω απο twrp την τελευταια αναβαθμιση 7.8.31 (ειχα την αμεσως προηγουμενη) εκανα clear cache/dalvik και πηγα να κανω Install. πατησα ολες τις ρυθμισεις και το update σταματησε πανω απο 20 λεπτα στο 16.25% γραφοντας installing miui update.Το αφησα πανω απο μιση ωρα και τωρα πατησα να κανει rebbot και εχει μεινει στο XTRV κατω android. Εχετε ιδεα τι πρεπει να κανω???
-
-
-
NAI είσαι ΟΚ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0