Bodai μα και πριν global ειχα την 7.8.24 απλα ενω τωρα φλασαρα την 7.8.31.Αυτο με το format data δεν το ελεγε πουθενα στον οδηγο και δεν το δοκιμασα.Να τσεκαρω αυριο την 7.8.31 αρωμα ή να παω για την απλη γιατι και με το format data στην αρωμα παλι δεν θα γινει τιποτα?
Flash arwma rom 7.8.31 για mi6 [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Αυτά τα προβλήματα είναι της πλάκας ρε παιδιά, και κάνουν κρα από μακριά, ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ δεν θα είχατε ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν είμαστε πιο έξυπνοι από εσάς απλά διαβάζουμε μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, φιλική συμβουλή είναι αυτό έτσι χωρίς παρεξήγηση.
-
@Scarface1990
Δοκίμασε την απλή XTRV πρώτα και όχι την ARΩΜΑ, να δούμε αν θα σου την περάσει χωρίς προβλήματα. -
-
-
Οκ θα δοκιμασω.
=============== Σεπ 4th 2017, 2:35pm ===============
To λοιπον δοκιμασα και με την xtrv την 7.8.31 απλη με factory reset και flash απο twrp αλλα παλι ειμαι κολλημενος στο λογκο για 35 λεπτα.Να δοκιμασω format data?? -
Εχεις υπολογιστή;;
Κάνε φορμάτ δατα...μετά επανεκκίνηση σε ρεκοβερυ και μετα ινταλλ ρομOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ναι εχω υπολογιστη.Οκ εκανα format data reboot recovery και περναω την αρωμα στο κινητο τωρα.Στελνω σε λιγο.
=============== Σεπ 4th 2017, 2:56pm ===============
Αλληλουια!!!Ευχαριστω για την απαντηση φιλαρακι.Τη λυση τελικα εδωσε το format data. -
Μπραβο ρε παίχταρα....άντε καλή απόλαυση.....
-
Να σαι καλα φιλαρακι.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0