Kαλησπερα παιδια.Θελω να φλααρω την arwma 7.8.31 πανω στην 7.8.24 global developer που εχω και αντιμετωπιζω ενα θεματακι με το flash του twrp.Εχω ξεκλειδωσει bootloader εχω κανει κανονικα ολα τα βηματα με τον abd φακελο και τη twrp εντος στον υπολογιστη,εχω ακολουθησει τον οδηγο και αναγνωριζει κανονικα adb devices και fastboot devices αλλα οταν παταω να κανει flash τη recovery ακριβως οπως τη γραφει στο φακελο στον υπολογιστη μου βγαζει στο τελος FAILED(remote:no such partition.) Δωστε μου τα φωτα σας στο τι μπορει να κανω λαθος.
Flash arwma rom 7.8.31 για mi6 [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ανέβασε εδώ μια φωτο από το σφάλμα που λαμβάνεις
-
Εδω κολλαει
-
Δεν περνάει το recovery, βάλε πιο καινούριο δεν είναι συμβατό πιθανόν
-
-
Αυτά τα προβλήματα είναι της πλάκας ρε παιδιά, και κάνουν κρα από μακριά, ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ δεν θα είχατε ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν είμαστε πιο έξυπνοι από εσάς απλά διαβάζουμε μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, φιλική συμβουλή είναι αυτό έτσι χωρίς παρεξήγηση.
-
Μα επειδη ακολουθησα τον οδηγο εγκατεστησα το twrp που ειχατε και τελικα δεν έκανε. Οχι οτι ηταν κατι σοβαρό οπως είπες αλλα τον οδηγο τον ακολουθησα κατα γραμμα. Εκανα factory reset φλασαρα την αρωμα οπου περάστηκε μ επιτυχια εγραψε, τσεκαρα μηοως εχει κλειδωσει bootloader πριν κανω reboot ηταν μια χαρα αλλα εδω και 20 λεπτα ειναι στο λογκο της xtrv arwma και οι 3 τελειες κατω κινονται κανονικα βεβαια. Εκανε και κατι δονησεις ανα διαστηματα στην αρχη τωρα σταματησαν.Περιμενω ακομα υποθετω;
-
Γραφω και εδω γιατι μπορει επειδη το αλλο τοπικ εκλεισε να μην το δειτε.Περασα κανονικα twrp εκανα factory reset φλασαρα την αρωμα οπου περάστηκε μ επιτυχια εγραψε, τσεκαρα μηοως εχει κλειδωσει bootloader πριν κανω reboot ηταν μια χαρα αλλα εδω και 1 ωρα σχεδον ειναι στο λογκο της xtrv arwma και οι 3 τελειες κατω κινονται κανονικα βεβαια. Εκανε και κατι δονησεις ανα διαστηματα στην αρχη τωρα σταματησαν.Παω twrp και ξαναδοκιμαζω να τη περασω?
-
-
Όλα είναι οκ τώρα ?
Και μην γράφεις τα ίδια σε πολλά σημεία γιατί έτσι χανόμαστε και είναι δύσκολο να σε βοηθήσει κάποιος. -
Εκανα factory εκ νεου flash ολα δειχνει οκ αλλα παλι κοληημενο κανα 35λεπτο στο λογκο.Να περιμενω κι αλλο?
-
Επειδη εγραφε λυθηκε και δεν ηξερα αν θα το δειτε ανοιξα νεο νημα που ανελυα το επομενο θεμα που ειχα που κολλαει στο λογκο.Αν θελετε κλειστε το αυτο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0