Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
-
-
Την λειτουργία που όταν γύρναγες την συσκευή ανάποδα γύρναγε και η οθόνη, νομίζω δεν την έχει στο miui 9 ή κάνω λάθος?ρυθμίζεται από κάπου?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanag7 έγραψε:
Εχω πρόβλημα με ΟΤΑ, βγάζει σφάλμα md5 και όταν προσπαθώ μέσω του email σταματάει το download στο 11-15 % κάθε φορά. Η σύνδεση μου είναι οκ. Τι παίζει?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H thanag7 έγραψε:
Εχω πρόβλημα με ΟΤΑ, βγάζει σφάλμα md5 και όταν προσπαθώ μέσω του email σταματάει το download στο 11-15 % κάθε φορά. Η σύνδεση μου είναι οκ. Τι παίζει?
-
Καλησπέρα μου ήρθε το email το πρώτο που κάνω είναι να κατεβάσω το aroma Ota?? Και να το φλασαρω από recovery η θα μου βγάλει κάτι στην αναβάθμιση?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα μου ήρθε το email το πρώτο που κάνω είναι να κατεβάσω το aroma Ota?? Και να το φλασαρω από recovery η θα μου βγάλει κάτι στην αναβάθμιση?
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H thanag7 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H thanag7 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες