Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
Ο/H yliko έγραψε:
Να συνεχίσω για εγκατάσταση του νέου fix ΟΤΑ κ αναμονή την Παρασκευή για update η τα κόκκινα της φώτο σημαίνουν κάποιο σφάλμα;
Όσο για τα κόκκινα εφόσον περάστηκε κανονικά η ROM αγνόησέ τα...
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
Περαστηκε το patch , όλα μια χαρά.αυτη που φαίνεται στην φώτο δεν την κατεβάζουμε προφανώς.ηδη έχω την 7.9.4 σε natrium
=============== Σεπ 6th 2017, 11:58pm ===============
Πρέπει να διορθώθηκε και το πρόβλημα με τα OTA Updates στο Mi-4S ....
Δοκιμάστε πάλι να δείτε αν σας δουλεύει το Patch που σας δώσαμε... -
-
-
-
-
Ενδιαφερον!! μπραβο
-
Έχω δύο απορίες..
1) Σε helium πέρασα το πρώτο patch χτες.. και το έβαλα να κάνει αναβάθμιση από τον update... Καθώς κατέβαζε τη ρομ, στο 99%
Ο updater σταμάτησε να λειτουργεί... Και δεν ολοκληρώθηκε το download. Έτσι δεν πέρασα την δοκιμαστική rom. Τώρα που βγήκε το fixed patch zip μπορω να το φλασαρω κανονικά και να περιμένω την αυριανή ειδοποίηση? Ή θα πρέπει πρώτα να κάνω την δοκιμαστική αναβάθμιση έχοντας το πρώτο patch, και μετά πάνω σε αυτή να φλασαρω το fixed patch?
2) Αν δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά.. και περάσω αύριο χειροκίνητα από twrp την αυριανή Ρομ, θα είναι όλα ενσωματωμένα και θα λαμβανει κανονικά ota από την μεθεπόμενη αναβάθμιση? -
1. Πρέπει να κάνεις flash οποσδήποτε το τελευταίο patch που στείλαμε χωρίς να κάνεις κάποια δοκιμαστικά flash σε ROM .
2. Ναι βέβαια.. -
-
Νομίζω ότι πρέπει να την κάνεις αυτή έχει περασμένα κάποια fixes για τον updater
-
Ο/H drivth έγραψε:
Νομίζω ότι πρέπει να την κάνεις αυτή έχει περασμένα κάποια fixes για τον updater
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες