Ουπς σου έχεις δίκιο είναι το τελευταίο patch. Τι έκδοση φοράς τώρα?
Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
-
Δεν κάνετε καμία αναβάθμιση μέχρι να δείτε Update για την 7.9.7 ROM.
MONO τότε θα προχωρήσετε σε αναβάθμιση.
Προς ενημέρωσή σας, επειδή έχουν βγει και πολλές νέες ROM, η διάθεση των νέων ROM θα αργήσει πολύ σήμερα.
Σε ότι αφορά τις νέες συσκευές που θα πάρουν MIUI 9, η διάθεσή τους θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι και την Κυριακή.
Υπάρχει πολύ μεγάλος φόρτος εργασίας, καθώς πρέπει να γίνουν πάρα πολλές αλλαγές στα Scripts του Server μας, για την παραγωγή των ROM.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. -
Περίεργο τι να πω εγώ έκανα δοκιμαστικά το πρώτο ota update περνώντας ξανά την 7.8.31 και στην συνέχεια πέρασα προχτές το patch που μας έστειλαν με mail. Έκτοτε δεν μου έχει βγάλει ειδοποίηση για update, και εγώ με την αρωματισμενη 7.8.31 είμαι σε santoni..
-
Ο/H drivth έγραψε:
Έκτοτε δεν μου έχει βγάλει ειδοποίηση για update, και εγώ με την αρωματισμενη 7.8.31 είμαι σε santoni..
-
Έχει έρθει ειδοποίηση στο helium κατεβαίνει αλλά πολύ αργά
Στάλθηκε από το MI MAX HELIUM μου χρησιμοποιώντας TapatalkPocofone -
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Έχει έρθει ειδοποίηση στο helium κατεβαίνει αλλά πολύ αργά
-
Οκ το κατάλαβενω δεν έκανα παράπονο απλά επισυμανση ευχαριστώ για όλες τις προσπάθειες που κανετε
Οκ το κατάλαβενω δεν έκανα παράπονο απλά επισυμανση ευχαριστώ για όλες τις προσπάθειες που κανετε
Έφτασε στα κόκκινα ο Server με 1Gbit Up/Dn Connection... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έφτασε στα κόκκινα ο Server με 1Gbit Up/Dn Connextion...
Πιστεύω μην τον ανατιναξουμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες