Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
Και εμένα όπως και σε όλα όπως διαβάζω..
-
Και σε lithium το ίδιο ....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Ο/H Nelias έγραψε:
Σε Libra ίδιο, ανάποδα
=> [XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28) -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχει βγεί Patch εδώ και καιρό....
-
Ο/H Nelias έγραψε:
Αγαπητέ μου @MIUI_ART και ....και λοιποί συμφορουμίτες το μήνυμά μου ήταν πριν την έκδοση του patch. Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ
Αμα διαβάζω από οθόνη κινητού χωρίς τα γυαλιά μου, μην περιμένεις να ξεχωρίσω ημερομηνίες.... -
@MIUI_ART Αφού δεν ξεχωρίζεις ημερομηνίες είσαι καλά μην του πεις ούτε του παπά, εγώ άρχισα να φοράω γυαλιά όταν διαβάζω δεν βλέπω τίποτα, πήγα στην γιατρό μου την Μαρία μια εξαιρετική κοπέλα και μου έκανε πλάκα, καλώς ήρθες στην πρεσβυωπία μου έλεγε συνέχεια, πίκρα αλλά τι να κάνουμε το γήρας βλέπεις
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Λόγω προβλήματος αποσύνδεσεων του wifi μέ την 7.9.21αλλα και με 5-6 προηγούμενες developer vesion στο mi4s, έκανα flash την stable rom και φαίνεται ότι λύθηκε το πρόβλημα, θέλω να ρωτήσω αν με την stable rom λειτουργούν τα ota update και αν θα ειδοποιηθω για την stable miui9?
-
-
Ευχαριστω πολύ για την ανταπόκριση Ειρήνη,η κοπέλα μου έχει το redmi 3s με stable rom miui 8 που αγόρασε από το Γερμανό και ο updater της δουλεύει κανονικα,έχει δεχθεί ειδοποίηση 2-3 φορές για update,πια η διαφορά με εμένα που την πέρασα από εδώ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες