ΜΗΠΩΣ προσπαθείς να περάσεις official rom μέσα από twrp; Σε αυτή την περίπτωση δε γίνεται έτσι. Θα περάσεις fastboot rom με το miflash και μετά δε θάχεις twrp.
Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
το εχω κανει αυτο και δεν καταλαβα γιατι εχασα το back up μου απο το mi cloud,μεγαλη ζημια,δυσκολευομαι τωρα με το twrp να περασω απο android 5.1 kai miui 8 σε androind 7 ,δεν αφηνει με τιποτα,εχω δοκιμασει πολλες rom και εννοειτε παντα wipe dalvik,data cache ,αναλογα την περιπτωση.θελω το androind 7 για να περασω σε miui 9...τρεχει και την αρωμα ρομ την τελευταια DEV αλλα μετα δεν ανοιγει το κινητο ,βγαζει το logo σβηνει
-
Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις την fastboot rom με android 7 (ενεργή άδεια σε περίπτωση που κλειδώσει ο bootloader) και αμέσως να περάσεις στο τελευταίο twrp για τη συσκευή σου και κατόπιν να φλασάρεις τη dev rom του forum. To έχεις δοκιμάσει αυτό;
-
Ναι πέρασα την stable official και μετά από εκεί ξεκίνησε το θέμα και δεν μπορώ να γυρίσω στην δικιά μας,δεν θυμάμαι αν είχα το τελευταίο twrp ομως, υπάρχει. fastboot με ελληνικά και androind 7 ?
=============== Οκτ 3rd 2017, 8:50pm ===============
μετα απο fastboot της miui 9 περασα και την δική μας με αρωμα script ,τέλος καλό με πολύ ζορι..ευχαριστω πάρα πολυ για την ανταποκριση και την βοήθεια! -
Τέλεια. Να χαρείς τώρα το κινητό σου
-
Εκανά χειροκίνητο back up ,πήρα τον φάκελο με το τοπικό αντίγραφο που έκανα όταν ήταν σε miui 8 και τώρα προσπαθώ να βρω τον φάκελο που θα τον επικολλήσω για να τον δει η συσκευή και μετά είμαι τέλειος (αν το καταφερω) !!!
-
-
Όλα κομπλέ και με το back up Βασίλη, από τη κόλαση στο Παραδείσο σε μια μέρα
=============== Οκτ 4th 2017, 9:45am ===============
Καλημέρα σε όλη την παρέα,Ξέρει κάποιος αν η stable rom η τελευταία για το mi4s έχει OTA UPDATE για να έρθει ειδοποίηση για miui 9
Έχω πρόβλημα με την dev τελικά και πάλι, κάνει αποσυνδέσεις και πρόβλημα ταυτοποίησης το wifi -
Ο/H giorgos01 έγραψε:
Καλημέρα σε όλη την παρέα,Ξέρει κάποιος αν η stable rom η τελευταία για το mi4s έχει OTA UPDATE για να έρθει ειδοποίηση για miui 9
-
Τέλεια ευχαριστώ και παλι
-
Γιωργο απενεργοποιειται μόνο του το wifi στην συσκευή ή αποσυνδέεται μόνο από ένα συγκεκριμένο δικτυο?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Δεν απενεργοποιειται ,αποσυνδέεται σε 2διαφορετικα ρουτερ που δουλεύω συχνά και στο ένα είμαι πολύ κοντά , έχουμε κάποια υποψία εκτός από Rom? Γιατί η aroma miui 9 με βόλεψε πάρα πολύ για την δουλειά μου (συστήματα ασφαλείας) με τη λειτουργία split screen, το έκανε και σε προηγούμενες εκδόσεις,νομίζω και σε dev miui 8
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες