Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
-
-
-
-
Δεν κατεβαίνει η rom μου βγάζει ότι δεν ταιριάζει το md5 sum ο updater. Άσχετα ότι ποτέ δεν έχω καταφέρει να κατεβασω από updater
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια μια βοήθεια θα ήθελα!πέρασα τρείς φορές το pacht που μου στείλατε και βγαίνει το μήνυμα ότι δεν το έχω περάσει η δεν είμαι μέλος vip που αυτό δεν ισχύει?τι κάνω?
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Με το νέο updater στο mi6 βγάζει σφάλμα στο 30% και μετά στο 78% και μετά κολλάει...
Προσέξτε να μην έχετε στο Wifi ενεργό το Sleep Mode, γιατί όταν σβήνει η οθόνη και ενεργοποιείται το Lock Screen, το WiFi κόβει την σύνδεση.
Σε όσους δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση του Patch και βγάζει λάθος, θα κάνετε Flash την ROM που θα λάβετε αργότερα στο VIP mail που θα λάβετε. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Με το νέο updater στο mi6 βγάζει σφάλμα στο 30% και μετά στο 78% και μετά κολλάει...
Προσέξτε να μην έχετε στο Wifi ενεργό το Sleep Mode, γιατί όταν σβήνει η οθόνη και ενεργοποιείται το Lock Screen, το WiFi κόβει την σύνδεση.
Σε όσους δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση του Patch και βγάζει λάθος, θα κάνετε Flash την ROM που θα λάβετε αργότερα στο VIP mail που θα λάβετε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H johnst1972 έγραψε:
Παιδια μια βοήθεια θα ήθελα!πέρασα τρείς φορές το pacht που μου στείλατε και βγαίνει το μήνυμα ότι δεν το έχω περάσει η δεν είμαι μέλος vip που αυτό δεν ισχύει?τι κάνω?
Αν και μετά σου κάνει τα ίδια πάει να πει πως δεν σου κάνει σωστή εγκατάσταση και θα χρειαστεί να περάσεις την ROM που θα λάβετε αργότερα από το VIP mail.
=============== Οκτ 27th 2017, 2:39pm ===============
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Oπως και να το κάνω σταματάει στο 7%και μου βγάζει ότι το md5 sum δεν ταιριάζει είναι λογικό?? Δεν έχω καταφέρει ούτε μια φορά να κατεβάσω μέσω updater
-
Καλησπέρα στο MI MAX PRO πέρασα το patch το πρωί που πήρα το mail πριν λίγο κατέβασα την ROM από τον updater όλα τέλειαPocofone
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες