Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
Σε mi4c libra, περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδοποιήθηκα, με πήγε στον updater το κατέβασε σε 4-5 λεπτά (VDSL) το εγκατέστησε απροβλημάτιστα. Μετά την εγκατάσταση χωρίς να σβήσω το zip ο updater μου έδειξε ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο. Έχω 160 χαρακτήρες, φωτογραφική μηχανή κανονικά, GPS γρήγορο, wifi σφαίρα.
Η rom δείχνει γρήγορη.
Συνεπώς ευτυχής μέχρι στιγμής. -
-
-
-
Δυστυχώς τίποτα το ξανακάνα από την αρχή και τίποτα κάτι είναι λάθος θα περιμένω τι update που θα μου στάλθει στο email μου
-
-
Όσοι έχετε πρόβλημα με το update σε mtk επεξεργαστή δείτε αυτό [XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09)
-
-
Στο Hennessy συνεχίζει να μην λειτουργεί ο updater, όταν πάω να τον ανοίξω κάνει crash.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Το πρωί μου ήρθε στο Kenzo το patch μέσω mail το έκανα εγκατάσταση κανονικά, το μεσημέρι έκανα αναζήτηση μέσω updater μου έδειξε ότι υπάρχει νέα rom άρχισε να κατεβάζει μου έδειξε πρόβλημα, έκανα επανεκκίνηση στην συσκευή μου έκανα πάλι την διαδικασία κατέβηκε κανονικά και έγινε η εγκατάσταση κανονικά, ευχαριστούμε αλάνια.
-
Στο mi4s ενώ έκανα την εγκατάσταση του patch κανονικά μετά είχα τρεις ολικά αποτυχημένες προσπάθειες και δύο μετά από resume, έκανα ξανά εγκατάσταση το patch και μετά από ένα καθαρισμό δεδομένων της αναβάθμισης κατέβηκε Η rom αφού έκανε ένα μικρό resume στα 1.290 mb, στην εγκατάσταση όλα κανονικα, Είμαι σίγουρος ότι θα πιασουμε το τέλειο ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες