Ναι σωστά κατάλαβες..Ο/H mikele13 έγραψε:
Όποτε από τό επόμενο update θά μου έρχεται ειδοποίηση να τη κατεβάσω και φλασαρω από updater σωστά κατάλαβα?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι σωστά κατάλαβες..Ο/H mikele13 έγραψε:
Όποτε από τό επόμενο update θά μου έρχεται ειδοποίηση να τη κατεβάσω και φλασαρω από updater σωστά κατάλαβα?
Δυστυχως το έχω σβήσει. Είναι δυνατόν να μου το ξαναστείλετε ?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βάλε την ARΩMA ROM για το MIDO από το VIP mail που σου στείλαμε και θα είσαι ΟΚ...Ο/H ktsak έγραψε:
Τελικα και στο δικό μου mido έκανε κάτι κολλήματα, οποτε επανήλθα στο backup μέσω TWRP της arΩma 7.10.19 .....
Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο router σου και να δεις διαφορά ??Ο/H bilis1234 έγραψε:
MUI_ ART: Ρώτησα και σε άλλο ποστ ποιος ο λόγος που το σήμα του WiFi είναι μηδαμινό??
Δεν είναι θέμα ρουτερ γιατί Στο τηλέφωνο της γυναίκας μου το 4Α redmi έχει σημα φουλ ενώ στο δικό μου τίποτα...Ο/H Bodai έγραψε:
Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο router σου και να δεις διαφορά ??Ο/H bilis1234 έγραψε:
MUI_ ART: Ρώτησα και σε άλλο ποστ ποιος ο λόγος που το σήμα του WiFi είναι μηδαμινό??
Είχε καμία πτώση η συσκευή??Ο/H bilis1234 έγραψε:
Δεν είναι θέμα ρουτερ γιατί Στο τηλέφωνο της γυναίκας μου το 4Α redmi έχει σημα φουλ ενώ στο δικό μου τίποτα...
Όχι καμία πτωσηΟ/H Bodai έγραψε:
Είχε καμία πτώση η συσκευή??Ο/H bilis1234 έγραψε:
Δεν είναι θέμα ρουτερ γιατί Στο τηλέφωνο της γυναίκας μου το 4Α redmi έχει σημα φουλ ενώ στο δικό μου τίποτα...
Σήμα κινητής έχω μια χαρά μόνο στο WiFi μου το κάνει δεν το έχω ψάξει σε άλλα WiFi πάντως στο δικό μου να μην έχω καθόλου σήμα και της γυναίκας μου δίπλα μου να είναι φουλ λογικά πρόβλημα τηλεφώνου είναιΟ/H Bodai έγραψε:
Αν στο κάνει γενικά @bilis1234 αυτό μάλλον πλησιάζει η ώρα για Εργοστασιακες Ρυθμίσεις. Αν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο router, θέλει ψάξιμο..
Έκανα Format αλλά συνεχίζει τό ίδιο από ότι διάβασα στον φόρουμ έχουν και άλλα άτομα θέμα με τo wifi μήπως πρέπει ναι ελεχτει μήπως ή ρομ έχουν θεμα?Ο/H bilis1234 έγραψε:
Σήμα κινητής έχω μια χαρά μόνο στο WiFi μου το κάνει δεν το έχω ψάξει σε άλλα WiFi πάντως στο δικό μου να μην έχω καθόλου σήμα και της γυναίκας μου δίπλα μου να είναι φουλ λογικά πρόβλημα τηλεφώνου είναιΟ/H Bodai έγραψε:
Αν στο κάνει γενικά @bilis1234 αυτό μάλλον πλησιάζει η ώρα για Εργοστασιακες Ρυθμίσεις. Αν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο router, θέλει ψάξιμο..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνεχηζει να μην έχει σήμα BodaiΟ/H bilis1234 έγραψε:
Έκανα Format αλλά συνεχίζει τό ίδιο από ότι διάβασα στον φόρουμ έχουν και άλλα άτομα θέμα με τo wifi μήπως πρέπει ναι ελεχτει μήπως ή ρομ έχουν θεμα?Ο/H bilis1234 έγραψε: