@amavroudis όταν την κάνω χειροκίνητα πάντα την ερώτηση wipe cache & Dalvik.. όσες φορές όμως έχω κάνει ota update... Όταν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση.. κλείνει ο aroma και γυρναει στο twrp... Αυτόματα μέσα σε δευτερόλεπτα μου κάνει επανεκκίνηση και δεν προλαβαίνω να δω αν υπάρχει ερώτηση wipe cache & dalvik. Επίσης δεν θα έπρεπε να γίνoνται τα wipes και πριν ανοίξει ο aroma?
Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
@apostolisni
Θα μας ενημερώσει κάποιος mod για το script της εγκατάστασης...
Τα wipe των cache πρέπει να γίνονται αυτόματα κάθε φορά χωρίς να κάνεις κάτι εσύ. Θα μας πούνε όμως μια και δεν το ξέρω. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
@apostolisni
Θα μας ενημερώσει κάποιος mod για το script της εγκατάστασης...
Τα wipe των cache πρέπει να γίνονται αυτόματα κάθε φορά χωρίς να κάνεις κάτι εσύ. Θα μας πούνε όμως μια και δεν το ξέρω.
-
Παιδιά το έχω κάνει αυτό πέντε φορές,και πάλι τίποτα, δυστυχώς
Όπου νευρίασα και το κατέβασα από το email και την πέρασα,απλά πρέπει, κάποια στιγμή να βρεθεί μια λύση!!! μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο????? -
Στο mi4c libra προηγήθηκε η ειδοποίηση για το mail και το έψαξα για update χειροκίνητα από τον updater και αφού την κατέβασε παρά 2 kb μου έβγαλε λάθος και την κατέβασα πάλι και όλα εντάξει.
Το μόνο που παρατήρησα μέχρι τώρα είναι ότι δεν μου βελτιστοποιεί η εφαρμογή "ασφάλεια" το κινητό στο 100% και μου εμφανίζει την εξής οθόνη: πατάω την επαναφορά και αφού μου δώσει 2 πόντους μου λέει πως έγινε η επαναφορά αλλά παραμένει στο 98%.
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό και αν μπορώ να το διορθώσω, αλλά πρώτη φορά συμβαίνει.
-
-
Ο/H Nelias έγραψε:
Στο mi4c libra προηγήθηκε η ειδοποίηση για το mail και το έψαξα για update χειροκίνητα από τον updater και αφού την κατέβασε παρά 2 kb μου έβγαλε λάθος και την κατέβασα πάλι και όλα εντάξει.
Το μόνο που παρατήρησα μέχρι τώρα είναι ότι δεν μου βελτιστοποιεί η εφαρμογή "ασφάλεια" το κινητό στο 100% και μου εμφανίζει την εξής οθόνη: πατάω την επαναφορά και αφού μου δώσει 2 πόντους μου λέει πως έγινε η επαναφορά αλλά παραμένει στο 98%.
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό και αν μπορώ να το διορθώσω, αλλά πρώτη φορά συμβαίνει.
Στο άλμπουμ δεν δίνει δυνατότητα προεπιλογής παρά μόνο έγγραφα.
Το ίδιο κάνει και σε μένα. Μικρό bagaki στη επόμενη φαντάζομαι θα είναι οκ! -
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους! ενώ ειμαι vip, μου βγαζει την αναβάθμιση στον updater αλλα μου λεει οτι είναι ενημερωμένη η συσκευή μου.. εκανα εκκαθάριση δεδομένων και επίσης περνάω μονο την ρομ απο το μειλ μου..Να κάνω fr?
-
Ο/H marilena.ele έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! ενώ ειμαι vip, μου βγαζει την αναβάθμιση στον updater αλλα μου λεει οτι είναι ενημερωμένη η συσκευή μου.. εκανα εκκαθάριση δεδομένων και επίσης περνάω μονο την ρομ απο το μειλ μου..Να κάνω fr?
Πήγες Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση και έκανες Διαγραφή δεδομένων ?
Αν Όχι, κάνε το και ξαναδοκίμασε.
Αν έχεις βάλει την προηγούμενη ROM από το VIP Mail κανονικά δε θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες