Θα λάβετε σε 1 ώρα το πολύ..Ο/H apostolisni έγραψε:
Καλησπέρα. Μόλις ανανέωσα την vip υπηρεσία αλλά δεν έχω λάβει vip mail για την σημερινή 8.3.8.
Θα πρέπει να περιμένω την επόμενη;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα λάβετε σε 1 ώρα το πολύ..Ο/H apostolisni έγραψε:
Καλησπέρα. Μόλις ανανέωσα την vip υπηρεσία αλλά δεν έχω λάβει vip mail για την σημερινή 8.3.8.
Θα πρέπει να περιμένω την επόμενη;
Έκανες από τις Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση Διαγραφή δεδομένων ?Ο/H dhmlaz έγραψε:
παρόλο που μέχρι την έκδοση 8.3.1 έπερνα ειδοποιησεις ΟΤΑ (ειμαι VIP) στην σημερινή δεν έχω πάρει ακόμα ειδοποίηση. Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια που δεν έχω υπόψη μου μέχρι σήμερα;. Οι ρυθμίσεις που μας έχουν ενημερώσει ότι πρέπει να έχουμε , έχουν υλοποιηθεί. Τρέχει κάτι;
Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση και κάνε Διαγραφή/Καθαρισμό δεδομένων.Ο/H cacau έγραψε:
Καλησπέρα, σε mi note 3 πέρασα χθες κανονικά το OTA update σε 8.4.12 χωρίς πρόβλημα, σήμερα μόλις πάω να κατεβάσω το fix κρασάρει η εφαρμογή αναβάθμισης.
Έχουν σταματήσει εδώ και καιρό οι ενημερώσεις για το Mi Note PRO (Leo) από την Xiaomi σε ότι αφορά τις Developer ROM.Ο/H Theodoros Triandafillidis έγραψε:
καλημέρα στην παρέα έχω το εξής πρόβλημα ενώ έχω την 7.11.9 κ έχω βάλει το zip τού ota από το mail που μου στείλατε κ έχω κάνει καθαρισμό όπως προτείνεται το τρέχω κ βρίσκει καινούργια έκδοση μετά μου λέει πώς είμαι ενημερωμένος......