Ναι με βαση τον αγγλικο οδηγο και ολα πηγαν οκ το προχωρησα κ πλεον εχει κ τα δυο ιμει!! τωρα φλασαρω την ελληνικη;
Redmi pro χωρις ιμει....[SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
Α μπράβο. Με το καλό.
Εδώ είναι ο οδηγός σου για ΤώραΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ευχαριστω πολυ Alvin απλα θελει ξεκλειδωμα ο bootloader τωρα.... λετε για αυτο να εχασε τα ιμει να προσπαθησε με κανα sp tools να περασει αλλη ρομ; Για ξεκλειδωμα πρεπει να περιμενω τωρα ε;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Κάνε την αίτηση
Βασικά καλό είναι να την κάνετε μαζί με τον φίλο σου ή έστω να σου πει τα στοιχεία που θέλει Γιατί το κινητό εκείνος θα το πάρει.
Μην χρειαστεί να κάνει factory reset και δε ξέρει τα στοιχεία.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ο/H satizen έγραψε:
λετε για αυτο να εχασε τα ιμει να προσπαθησε με κανα sp tools να περασει αλλη ρομ;
-
Λοιπον οκ κ το ξεκλειδωμα!! Απλα να αναφερω οτι ισως στους οδηγους που εχουμε δεν ξερω αν υπαρχουν αυτα που συναντησα εγω για να επαναφερω τα ιμει κ να ξεκλειδωσω τον bootloader. Τι διαφορετικο εκανα εγω με απο τους Ελληνικους οδηγους: Πρωτον στο Maui το αρχειο Nvram εχει αλλη ονομασια πια και δεν ξεκιναει με BPL που λεει ο οδηγος μας. Κ δευτερο τον bootloader τον ξεκλειδωσα με το miflash_unlock-en-2.3.803.10 γιατι με αυτο γινεται σε fasboot ενω με το δικο μας ζητουσε να μπω σε recovery κ δεν μου το κανε.... Ολα αυτα τα αναφερω επειδη ετσι το εκανα εγω ο αρχαριος. Διορθωστε με αν εκανα κατι λαθος. Ξεκιναω να περασω twrp τωρα κ την δικη μας rom
-
Ποιό 'δικό μας' miflash Unlock ζητούσε να μπεις σε recovery;
-
Δικο μας εννοω αυτο που ειναι στον οδηγο και ειναι το MiFlashUnlock_1.1.0315.1_en
-
Άντε στείλε ενημέρωση με τα καλά και τελικά Νέα.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ετοιμο!!! ευχαριστω πολυ ολη την ομαδα!!!
-
Μπράβο σου και καλοδούλευτο!
Ποιον οδηγό ακολούθησες τελικά; -
Ευχαριστω θα το χαρει ο φιλος μου γιατι δεν ειναι δικο μου εγω εχω note 4 mtk..... Για twrp εδω τον δικο μας οδηγο για τα υπολοιπα επαναφορα ιμει κ ξεκλειδωμα απο το en.miui.com
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0