1 Ελληνικη rom Σεπ 5th 2017, 12:50pm καλησπέρα σας επειδή δεν ξέρω πως να περάσω και τι ακριβώς να περάσω είμαι global τώρα και θέλω ελληνική αλλά το μοντέλο μου ποιο ακριβώς είναι δεν ξέρω άμα ανεβάσω εικόνα θα με βοηθήσει κανείς να βάλω ελληνική ευχαριστώ
2 Σεπ 5th 2017, 1:12pm Αίτηση για ξεκλείδωμα έχεις κάνει ? --->Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
3 Σεπ 5th 2017, 1:21pm απο τη βλεπω θα χασω την μπαλα εγω εκει αρα το αφηνω οπως ειναι αν λογαριασμο εχω εκει
4 Σεπ 5th 2017, 1:27pm Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει αλλά είναι κατανοητός και ο φόβος της πρώτης φορά Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
5 Σεπ 5th 2017, 2:40pm Αντε να είχα κάποιον δίπλα ναι τηλεφωνικά πάλι ναι αλλά όλο αυτό μάλλον κάπου θα κάνω κάτι Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Σεπ 5th 2017, 2:40pm =============== Ο/H NasDriver έγραψε: Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει αλλά είναι κατανοητός και ο φόβος της πρώτης φορά φίλε βλέπω μέσα στο μενού του προγραμματιστη και γράφει ( κατάσταση Mi ξεκλειδωματος --ξεκλείδωτη,, λέει τίποτα αυτό η πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω
6 Σεπ 5th 2017, 2:42pm Είχες ξεκλειδώσει στο παρελθόν μήπως ? Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
7 Σεπ 5th 2017, 2:43pm Μήπως όταν το αγόρασα το είχε κάνει αυτός γιατί μου έλεγε ότι έχει ελληνικό μενού και δεν έχεις πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
8 Σεπ 5th 2017, 2:45pm Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είχε κάνει ο προηγούμενος Να υποθέσω ότι το πήρες δεύτερο χέρι ? Όπως και να έχει καλό θα ήταν να έχεις δική σου άδεια για ξεκλείδωμα, στο δικό σου mi account Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
9 Σεπ 5th 2017, 2:47pm Ναι είναι δεύτερο χέρι,, πρέπει να κάνω ξανά διαδικασία για ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
10 Σεπ 5th 2017, 2:50pm Αν δεν έχεις κάνει, ναι, πρέπει να κάνεις Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
11 Ελληνικη rom Σεπ 5th 2017, 2:51pm Αυτό μου γράφει Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
12 Σεπ 5th 2017, 2:52pm Πήγαινε στη διεύθυνση που σου γράφει από κάτω και κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα! Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!