Πολύ καλή ακούγεται αυτή η επιλογή!Απλά έχω ένα θέμα με τα μεγάλα εικονίδια!Και τα stock πιο μικρά να ήταν δεν θα με πείραζε..όπως του φίλου παραπάνω που είναι developer ας πούμε!
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
-
-
Σε ποιό μήνυμα αναφέρεσαι; Πες μου το νουμεράκι που έχει πάνω δεξιά από το μήνυμα.
-
28..Αλλά από ότι είδα και παραπάνω υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές!
-
Όντως πάρα πολλές επιλογές, με όλων των ειδών τα εικονίδια είτε για τα προγράμματα, είτε για τη μπάρα.
Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις το συνδιασμό που σε καλύπτει, χωρίς να ρισκάρεις ρυθμίσεις που θα σε βγάλουν εκτός εγγύησης -
Πολύ σωστά!έχει και εγγύηση τα θετικά της!είμαι σίγουρος ότι θα βρω τον συνδυασμό που θα με καλύψει!
=============== Οκτ 18th 2017, 10:56am ===============
Και τι γίνεται παιδιά με εμάς που χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει να πατάμε το κεντρικό τετραγωνάκι και να εμφανίζονται οι εφαρμογές?Δεν είναι δηλαδή όπως στις xiaomi συσκευές(όλες on screen)?? -
Κάθε launcher έχει τα χαρακτηριστικά του, πόσο μάλλον ένα περιβάλλον, όπως είναι το miui.
Του δίνεις μια ευκαιρία, οργανώνεις τις εφαρμογές σου σε φακέλους και βλέπεις αν σε βολεύει.
Εναλλακτικά χρησιμοποιείς τον launcher που προτιμάς, αν και ο miui, από τη στιγμή που θα τον συνηθίσεις, έχει τα δικά του προτερήματα -
Σίγουρα έτσι είναι!Απλά έλεγα μήπως αποφύγω να βάλω άλλον launcher,βάζοντας μόνο το "τετραγωνάκι" που καλύπτει τις εφαρμογές!
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!
=============== Οκτ 22nd 2017, 4:48pm ===============
Γειά σας παιδιά!Έχω μια απορία..Στο Miui 9 τα εικονίδια στην κύρια οθόνη κάτω κάτω ας πούμε(επαφές,μηνύματα,κάμερα,Chrome),έχει απλά το εικονίδιο χωρίς να γράφει από κάτω..π.χ στο εικονίδιο επαφές να γράφει από κάτω επαφές; -
Άλλαξε θέμα ίσως αυτό το επηρεάζει Καρντάση.
-
Στο miui 9 έτσι είναι πια. Δεν υπάρχει label στα εικονίδια του dock. Δεν ξέρω αν θα παραμείνει και στην τελική έκδοση, αλλά προς το παρόν με αυτό τον τρόπο δουλεύει.
-
Αυτό εννοώ!Δηλαδή οποίο εικονίδιο και να προσθέσεις χάνει απο κάτω την περιγραφή;
-
Αυτό εννοώ και εγώ. Έτσι είναι σχεδιασμένο το miui 9. Αν βγάλεις το εικονίδιο πιο πάνω, έξω από το dock, θα έχει.
-
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο απουσίας της περιγραφής στο συγκεκριμένο σημείο.νομίζω οτι χρίζει αλλαγής.φαντάζομαι οτι και φάκελος να δημιουργηθεί το ιδιο ισχύει..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα