Για το omega στο xda κυκλοφορεί μια 7.9.10 chinese developer rom με mods. Ξέρετε αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με τη sim με κάποια νεότερη rom;
[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H taskor74 έγραψε:
Ο/H gregoire έγραψε:
-
Όπως όλοι έτσι κι εγώ είχα καταλάβει ότι το update αυτό θα οδηγούσε στο android 7.
Αλλά τι 7 που ούτε στο 6 δεν μας πήγε.
Δεν αμφισβητώ την άριστη δουλειά που κάνει η ομάδα υποστήριξης και τους ευχαριστούμε όλους γι' αυτό που κάνουν για μας.
Απλά η απογοήτευση είναι που μας βγάζει αυτό το παράπονο.Γιάννης -
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την δουλειά που κάνουν και μας προσφέρουν
καινούργιες ρομ.
Μια παρατήρηση, είδα στην 7.9.7 ότι δεν υπάρχει πια στις ρυθμίσεις επιλογή
για αλλαγή των πλήκτρων όπως να μεταφέρεις το πίσω στην αριστερή μεριά.
Επίσης στην κατάσταση για ένα χέρι τώρα πάει μόνο δεξιά με τίποτα αριστερά.
Δεν ξέρω αν είναι bug η επιλογή των προγραμματιστών. -
-
καλημερα και καλη εβδομαδα
για redmi note 2 εχει δυο download link και το ενα εχει το ονομα kate
τι σημαινει?
επισης εγω που ειμαι σε stable 8.5.2.0 για nα βαλω αυτες μπαινω σε revovery και κανω full erase? -
Ερώτηση: πως αφαιρώ απο την κλειδωμενη οθόνη την δυνατότητα να την ξεκλειδώσω ανοίγοντας την κάμερα. Νομίζω οτι υπήρχε μια τετοια ρυθμιση στο Ρυθμίσεις --> Κλειδ. οθ και κωδικός την οποία δεν βλέπω πια...
-
Ο/H proskopos έγραψε:
τι σημαινει?
επισης εγω που ειμαι σε stable 8.5.2.0 για nα βαλω αυτες μπαινω σε revovery και κανω full erase?
και το αλλο η xtrv ...θελει factory reset για να μπει η developer -
-
Καλησπέρα, συγχαρητήρια στα παιδιά για την τόσο υπέροχη δουλειά που κάνουν. Πέρασα την aroma rom σε redmi 4 prime χωρίς factory reset και μέχρι στιγμής όλα καλά. Η aroma απλά πετάει
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H proskopos έγραψε:
τι σημαινει?
επισης εγω που ειμαι σε stable 8.5.2.0 για nα βαλω αυτες μπαινω σε revovery και κανω full erase?
-
Δεν χρειάζεται να τικαρεις επιλογές αφου το twpr recovery εχει που γραφει θα στο πω στα ελληνικά το σέρνεις για factory reset
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0