Ναι hennessy εχω την πέρασα με factory reset κολλησε στην αρχη εκανα reboot μπηκα το εστησα. Μετα δεν με εβλεπε ο καιρος και εκανα wipes και διορθώθηκεΟ/H bzanios έγραψε:
[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Παιδια πως γίνετε να αλλαξω θεμα στο ρολοι παλια νομιζω γινοταν
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Παρατήρησα βγήκε ξανα ρομ για το capricorn σε mi5s δηλαδή γιατί την Παρασκευή κατέβασα μεσω ota update την 7.9.7 και βλέπω τωρα 7.9.8 καπακι ξανα γιατι ειχε πρόβλημα η προηγούμενη;
Θα περάσουμε την νέα με twrp έτσι όχι ota??
Επίσης θερμή παράκληση αρκετά widget's που είχε η miui 8 όπως π.χ της μπαταρίας και άλλα μπορούμε να κάνουμε να τα ξανά βάλουμε η με κάποιο έξτρα zip η με ενσωματωμένα σε νέο update??
Ευχαριστώ!!
MI 5 Tapatalk -
redmi 4a
Άλλη μια φορά η arωma σε εμένα δεν δουλεύει και βγάζει error11 σε όλα.
Την φορτώνει αλλά στην εγκατάσταση πάντα error 11.
Μετά από αυτό έκανα factory reset παίρνοντας την xtrv αλλά και εκεί μου έβγαλε error 7....???????
Μετά λοιπόν από πολλές προσπάθειες αναγκαστικά να κάνω format αλλά τίποτα.
Format άλλη μια φορά και πέρασα την 7.6.10 που είχα τελευταία,του ρίχνω ένα format ξανά και έτσι περάστηκε η xtrv που μέχρι τώρα δείχνει οκ.
Πάντως σε μένα η arωma δεν κάθεται και πρέπει να το κοιτάξετε guys.
Αυτή ήταν μια εμπειρία ζωής by xiaomi hellas μετά από αρκετό καιρό απραξίας.
Ευχαριστώ σας........
" Γεωπόνος”
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gregoire έγραψε:
-
Ο/H drillerkiller έγραψε:
-
Όλα καλά κι από μένα η καινούργια ROM μπήκε κανονικά στο Mi3 μου χωρίς factory reset αν και άργησε κάμποσο να εγκατασταθεί και ανέβασε περί τους 77 βαθμούς Κελσίου.
Με την ευκαιρία εβρασα και αυγουλακι!! ️
Η MIUI 9 Rom είναι απίστευτη εμφανισιακά, ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά παιδιά!! -
-
Ο/H Konmal έγραψε:
Developer Rom = Beta
Stable Miui 9 Rom δεν υπάρχουν ακόμη και θα αργήσουν. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0