[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H amalag έγραψε:
Ο/H anestisleon έγραψε:
Παιδια εβαλα την ΑRΩMA με factory reset διαπίστωσα οτι στο viber δεν αναβει το led με τις ειδοποιήσεις ενω σε αλλες εφαρμογές αναβει. Μπηκα στις ρυθμίσεις ειδα αν ειναι ενεργοποιημενα τα led ειναι εκανα wipes αλλα τιποτα το led στο viber συνεχίζει να μην αναβει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Για όσους έχουν προβλήματα με το root:
1) Latest SuperSU (v2.82):
Flashable zip από recovery.
2) Magisk downloads:
Latest Magisk Framework (v14)
Latest Magisk Manager (v5.3.0)
Κάντε download τον root manager της αρεσκείας σας (το Magisk απαιτεί τόσο να φλασαριστεί το framework από TWRP όσο ΚΑΙ να εγκατασταθεί το apk του Magisk Manager), κάντε ΠΛΗΡΩΣ unroot τη συσκευή (μαζί με reboot μετά το unroot, ώστε να εξασφαλίσετε ότι έγινε σωστά), reboot σε recovery, φλασάρισμα το zip του supersu ή του Magisk framework, reboot system και εφόσον θέλετε για root manager το Magisk, εγκατάσταση του apk του Magisk Manager (μπορεί να χρειαστεί ένα ακόμα reboot εδώ). Τέλος.
Εναλλακτικά αν δεν παίξει αυτό, φλασάρετε την ίδια ROM πάνω από τον εαυτό της και στο aroma script (αν έχετε aroma) δεν επιλέγετε root manager αλλά κάνετε τα προηγούμενα βήματα χειροκίνητα. Θα κοιτάξουμε να ενημερώσουμε τα αρχεία στις ROM που δεν έχουν ενημερωθεί.
Θυμίζουμε ότι ΔΕΝ συνιστούμε να κάνετε update το binary του SuperSU μέσω του Play Store, καθώς σε ορισμένες συσκευές η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται σωστά και υπάρχει πρόβλημα με τη root πρόσβαση. Επίσης θυμίζουμε ότι από τις 01/06/2017, η Google αποφάσισε να αποκλείσει την εφαρμογή (apk) του Magisk Manager από το Play Store, κατά πάσα πιθανότητα λόγω του online repository που προσφέρει (αλλά στην ουσία μάλλον ενοχλούσε το hide function που υπό συνθήκες μπορεί να περάσει το SafetyNet validation). Περισσότερες πληροφορίες παρέχει ο ίδιος ο developer του Magisk, εδώ. Κοινώς μην προσπαθείτε άδικα να αναβαθμίσετε τον Magisk Manager μέσω του Play Store, ανεξάρτητα τι σας λέει η εφαρμογή, δεν πρόκειται να την βρείτε εκεί πλέον. -
EDIT
Πόσταρα μαζί με τον banditGR :)
Problem solved , ακολούθησα τις οδηγίες και όλα καλώς!!
Καλησπέρα
Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά έχω πελαγώσει τώρα και δεν μου έρχεται κάτι..
πέρασα την καινούργια xtrv 7.9.7 , στο Redmi note 2 , και μερικές εφαρμογές που θέλουν root π.χ Adaway δεν τρέχουν πλέον γιατί η συσκευή δεν είναι root ? !!
στις πιο παλιές αναβαθμίσεις δεν είχα πρόβλημα.. -
Γεια σας. Την πέρασα στο kate μου και όλα καλά....με απλό wape. Πρώτη φορά Αρωμα, μου φαίνεται ωραίο που επιλέγω κάποιες εφαρμογές που θέλω απο την αρχή. Πάντως ενώ επέλεξα supersu αυτό φάνηκε να μην εχει μπει. Κατεβάζω το zip ξεχωριστά το flashαρω και πάλι η εφαρμογή αόρατη...πάω playstore εγκαταστω την εφαρμογή απο εκεί....και τσουκ....εμφανίζονται και τα δυο supersu.....:) ολα καλά.
Η rom μέχρι στιγμής πάει καλά...γρήγορη. ( μου φαίνεται πιο γρήγορη...αλλα πάλι μπορεί να είναι ιδέα μου). Απο μπαταρία θα σας πω σε λίγες μέρες...ελπίζω να πάει καλύτερα απο την προηγούμενη. -
-
-
Απο το email. Εκανα εγκατάσταση απο το τρίτο email που ήρθε. Κατευθείαν αυτο με το zip
-
Ο/H stakhs έγραψε:
Καλησπέρα
Σε mido, εως την 7.8.31 ειχα απίστευτη διάρκεια μπαταρίας. Απο την 7.9.7 η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας έχει ανέβει αισθητά.
Τα +, το κινητό ανταποκρίνεται αρκετά γρηγορότερα σε σχεση με πριν. Μπράβο στην ομάδα.
Εχω το ιδιο κινητο κι με την 9.8 εχω καλυτερη διαρκεια μπαταρις αππ την .31ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0