[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
μπορεις να πεις πως γινετε ΠΛΗΡΩΣ UNROOT η συσκευη; δοκιμασα να απεγκαταστησω το superuser αλλα δε τα καταφεραευχαριστω.
φλασαρα το καινουργιο ζιπ που εδωσες απο ρεκοβερυ και παλι οταν ανοιξα το τηλ. βγηκε μηνημα οτι θελει αναβαθμιση
Ο/H blackm76 έγραψε:
Όι υπόλοιποι ΜΗ vip χρήστες θα έχουμε ποτέ ota updater και αν ναι πότε να το περιμένουμε περίπου;
-
@spiderman3 δεν το ήξερα.. από τώρα και στο εξής θα βάζω@.
Τώρα πείτε μου παρακαλώ... αυτό πού έκανα και ανσβαθμισα το magisk είναι λάθος; πρέπει ναι το κάνω με τον τρόπο που είπατε νωρίτερα;ή είναι εντάξει; -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν η ROM που έχετε στην συσκευή σας είναι παλαιότερη από την 7.6.25 Version, θα πρέπει να προχωρήσετε σε Factory Reset πριν από την εγκατάσταση της νέας MIUI 9 ROM.
Οταν λεμε 7.6.25 εννοουμε XTRV version? διοτι εγώ εχω MIUI 8.3 στην XTRV 7.3.9. χρειάζεται factory reset? -
Ο/H kostas km έγραψε:
-
Ο/H Antonis έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν η ROM που έχετε στην συσκευή σας είναι παλαιότερη από την 7.6.25 Version, θα πρέπει να προχωρήσετε σε Factory Reset πριν από την εγκατάσταση της νέας MIUI 9 ROM.
-
Δείτε και αυτό πληροφοριακά δεν επηρέαζει το τηλέφωνο... Ενώ είμαι σε περιαγωγή (®στη γραμμή εργασιών) στις πληροφορίες συσκευής λέει ότι δεν είμαι.
-
@spiderman3 και μιας που το έμαθα ας το ξανακάνω...
Το αφήνω έτσι τότε και βλέπουμε.
Τώρα μερικές απορίες..
Για να εγκαταστήσω την ρομ έκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και έκανα εγκατασταση της 7.9.7 αρομα στο mi3 mou όπως λέει στις οδηγίες.
1)στην επιλογη καμερας αν βαλω τις google θα εχει διαφορα στις δυνατοτητες η απλα θα αλλαζει το γραφικο περιβαλον;;;
2)στο dpi τι βαζω;;;το αφηνω stock;sto gsm arena sta specs του μι3 λεει ...
Resolution 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density)
3)και εκει που λεει να κανει flash to twrp η οχι τι ειναι;;;για να εγκατασταθει ο καινουριος twrp;
ευχαριστω πολυ προικαταβολικα. -
Ο/H blackm76 έγραψε:
banditgr εγώ κατέβασα μέσα από την εφαρμογή το apk τής καινούριας έκδοσης το εγκατεστησα και όλα τώρα φαίνονται σωστά.πρεπει να κάνω τη διαδικασία που είπες; αυτό που έκανα δεν είναι σωστό;
=============== Σεπ 13th 2017, 11:29pm ===============
spiderman3 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν έκανα παράπονο μια πληροφοριακή ερώτηση έκανα για να ενημερωθώ.
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Ο/H afriksos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα στο Redmi_Note_2 μου, πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_XTRV_7.9.7. Κυριολεκτικά την ρούφηξε! Όλα καλά μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Είχα παλιά rom, την GTV 6.8.ΧΧ. Προηγήθηκε backup αρχείων στον υπολογιστή, αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών μέσα από τις ρυθμίσεις και μέσω twrp. Μπήκα στο twrp, εκκαθάριση dalvik/art cashe, cashe, data, εργοστασιακές ρυθμίσεις και εγκατάσταση της rom. Όταν όλα τελείωσαν, επαναφορά αντιγράφου από τις ρυθμίσεις και έφυγα! Πολλά συγχαρητήρια στους μερακλήδες προγραμματιστές!!!
-
Καλημέρα παιδιά μετά από πολύ καιρό επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση για το kate μου. Τώρα ακόμα έχω την 7.6.8 αν περάσω αυτήν την φρέσκια πρέπει να κάνω fr η όχι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0