δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους το εξης,πολλες φορες βγαζω το κινητο απο την τσεπη και βλεπω αφου ανοιξει η οθονη οτι καλει καποιο νουμερο απο τα τηλ.που εχω.γινεται με σβησμενη οθονη να πατιεται κατα λαθος(?) κατι?..εχω την τελαυταια ρομ σε rmn 4x.
[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα όταν μηλαω στο τηλέφωνο ή οθόνη δεν σβήνει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερες! Επειτα απο λιγες μερες βρηκα το χρονο και περασα τη ρομ στο RN2.Προς το παρον το κινητο δουλευει απροβληματιστα σε ο,τι εχω δοκιμασει και με καλη αυτονομια προς το παρον-εχουμε και ενα θεμα με τη μπαταρια οι κατεχοντες RN2...Στην πορεια βεβαια θα δειξει περισσοτερο.Σειρα τωρα εχει το mi pad 2...Με τις ευχαριστιες μας!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Θα πας Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα - Συνθέτες ρυθμίσεις - απενεργοποίησε την λειτουργία έξυπνης κάλυψης ή λειτουργία τσέπης.
@stauros2653 -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Είναι θέμα της εταιρείας ή της κοινότητας; -
Ο/H plakos έγραψε:
Δηλαδη θα παραμείνουμε σε miui 8 εμείς που έχουμε λίγο ποιο παλιές συσκευές;
Είναι θέμα της εταιρείας ή της κοινότητας;
Φανταστείτε μόνο πως ως κοινότητα είμαστε οι μόνοι που υποστηρίζουμε ακόμη όλες τις συσκευές, ακόμη και αυτές που έχει εγκαταλείψει και το Xiaomi.eu.
Και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο κάθε εβδομάδα να δίνουμε πάνω από 68 ROM (XTRV & ARΩMA) Developer ROM, και πέρα από αυτές πρέπει να ετοιμάζουμε και τις Stable Version ROMs.
Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο, αλλά κάποια στιγμή που θα γίνουν τα πράγματα αφόρητα - και δεν προλαβαίνουμε, ίσως αναγκαστούμε στις παλιές συσκευές να βάλουμε ένα τέλος.
Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε και να συμφωνείτε...
Ωστόσο έχουμε ήδη ετοιμάσει κάποιες MIUI 9 ROM για τις παλιές συσκευές (Hongmi / Redmi 1S / RedMi Note 3G / Redmi Note 4G / RedMi Note 4G DS) και αν περάσουν με επιτυχία τα test που κάνουμε, μάλλον αύριο θα προχωρήσουμε στην διανομή τους. -
Κατανοώ πλήρως αυτό που κάνετε όλοι σας εδώ μέσα. Ξέρω πως είναι δύσκολο κ ειλικρινά αν δεν υπάρξουν νέες αναβαθμίσεις για εμάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ξέρω ότι ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος κ ότι όλοι εδώ κάνετε το χόμπι σας. Γι αυτό συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε κ εμείς θα περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
-
Παιδιά οι ρομ πλέον θα βγαίνουν κάθε Παρασκευή; ή έχει αλλάξει κάτι;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H plakos έγραψε:
Δηλαδη θα παραμείνουμε σε miui 8 εμείς που έχουμε λίγο ποιο παλιές συσκευές;
Είναι θέμα της εταιρείας ή της κοινότητας;
Και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο κάθε εβδομάδα να δίνουμε πάνω από 68 ROM (XTRV & ARΩMA) Developer ROM, και πέρα από αυτές πρέπει να ετοιμάζουμε και τις Stable Version ROMs.
Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο, αλλά κάποια στιγμή που θα γίνουν τα πράγματα αφόρητα - και δεν προλαβαίνουμε, ίσως αναγκαστούμε στις παλιές συσκευές να βάλουμε ένα τέλος.
Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε και να συμφωνείτε...
Ωστόσο έχουμε ήδη ετοιμάσει κάποιες MIUI 9 ROM για τις παλιές συσκευές (Hongmi / Redmi 1S / RedMi Note 3G / Redmi Note 4G / RedMi Note 4G DS) και αν περάσουν με επιτυχία τα test που κάνουμε, μάλλον αύριο θα προχωρήσουμε στην διανομή τους.
-
Παιδιά εγώ που έχω το παλιό μου τηλέφωνο redmi note 3g παρατημένο πως μπορώ να βοηθήσω σε φτιάξιμο ρομ την κοινότητα; τι γνώσεις πρέπει να έχεις για μια τέτοια κίνηση;
Το κινητό στην ουσία κάθετε και μπορώ να κάνω πειράματα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Φιλαράκια καλημέρα
Χρειάζομαι βοήθεια αν μπορεί κάποιος από τους developers να με βοηθήσει..
Θέλω να περάσω την 9αρα στο RedMi note 3 pro της γυναίκας μου και στο ΜΙ4 της αδερφής μου...
Και χρειάζομαι οδηγίες πώς να το κάνω
Το RedMi note 3 pro φοράει μια παμπαλαια ρομ
GTV 7.2.2.0 stable
Και το ΜΙ4 την XTRV 8.5.2.0
Στο ΜΙ4 δεν με νοιάζει αν χρειαστεί να κάνουμε και factory reset ακόμα και τον σκληρό γιατί δεν έχει κατι που να χρειάζεται μέσα...
Στο RedMi note 3 pro όμως υπάρχει τρόπος για καθαρή εγκατάσταση χωρίς να σβήσουμε τις φωτογραφίες, γιατί είναι γεμάτο με φωτογραφίες του μωρού μας..
Ευχαριστώ πολύ
Παρακαλώ βοήθεια
Sent from my MI 6 using Tapatalk
cloud
Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0