[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή!το link όμως και πάλι δεν ανοίγει !
-
Τελευται Ενημερωση στης 03:00πμ κ καποιοι μιλανε για τους VIP κ την ομαδα διαχειρισης του φορουμ οτι γινονται διακρισεις. Κριμα.
-
καλήμερα και μπράβο για την φοβερή δουλειά που κάνετε
-
δεν με πειράζει όμως έχω υπομονή και εμπιστοσύνη στα παιδιά που από την πρώτη στιγμή με καλύπτουν με την φοβερή δουλεία που κάνουν !!! Ετσι παω να ρίξω μία βουτιά και θα περιμένω χαλαρά !
-
-
@kyian
Αν η ROM που έχετε στην συσκευή σας είναι παλαιότερη από την 7.6.25 Version, θα πρέπει να προχωρήσετε σε Factory Reset πριν από την εγκατάσταση της νέας MIUI 9 ROM.
αν διάβαζες το αρχικό θέμα θα επαιρνες την απάντηση σου
και με βάσει το αρχικό θέμα σε απαντώ πως ναι χρειάζεται έχει 2-3 εκδόσεις παλαιότερη εκδοσή rom και όχι την τελευταία που είχε βγει πριν την διακοπήΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
@miltosdelis
το διαβασα ,αλλα δεν ειχα δει ποτε νεοτερη arΩma για το kenzo ,δικο μου λαθος ,σε ευχαριστω για την απαντηση -
Καλως μας ήρθε!
-
-
@miltosdelis
εχω θεμα με το backup μου βγαζει αυτο το λαθος ( createTarFork() process ended with ERROR=255 ) και δεν μπορεσα ποτε να βρω ακρη οσες σελιδες και αν διαβασα ,επισης δεν μπορω ουτε παλαιοτερο αντιγραφο να επαναφερω γιατι μου βγαζει ενα αντιστοιχο λαθος ,οποτε το factory reset μαλλον ειναι μονοδρομος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0