[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μέχρι αργά το βράδυ θα δώσουμε ROM για redmi note 2 / redmi note 3 / Mi pad 3 / Mi 3 & Mi 4 / και ίσως για redmi 2 TD και redmi 2 fdd μόλις ολοκληρωθούν τα test.
-
-
Ολη μερα εχω ανοιχτει την σελιδα και κανω refresh καθε λιγο και λιγακι μηπως και δω τα link για download!!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μέχρι αργά το βράδυ θα δώσουμε ROM για redmi note 2 / redmi note 3 / Mi pad 3 / Mi 3 & Mi 4 / και ίσως για redmi 2 TD και redmi 2 fdd μόλις ολοκληρωθούν τα test.
Κουράγιο παίδες! Κανετε καταπληκτικη δουλεια και για να σας ευχαριστησω απο βδομαδα γινομαι VIP
ἔσσεται ἦμαρ -
Ταυτίζομαι αλλα απ ότι φαίνεται το δικό μου μοντέλο είναι καταραμένοΟ/H Afanasiy Koukouravas έγραψε:
Ολη μερα εχω ανοιχτει την σελιδα και κανω refresh καθε λιγο και λιγακι μηπως και δω τα link για download!!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κουράγιο παίδες! Κανετε καταπληκτικη δουλεια και για να σας ευχαριστησω απο βδομαδα γινομαι VIP 
-
Συμφωνώ και επαυξάνωΟ/H sourlas98 έγραψε:
Ταυτίζομαι αλλα απ ότι φαίνεται το δικό μου μοντέλο είναι καταραμένοΟ/H Afanasiy Koukouravas έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
φίλε markito εχω δοκιμάσει πολλά θέματα αλλά καμιά βελτιώσει ......καμία άλλη σκέψη !!!!!!!!!!!!!!!Ο/H markito έγραψε:
-
ειδικα εμεις με τα redmi note2 εχουμε πολυ καιρο να δουμε ρομ! περιμενω πως και πως
-
-
-
Είναι πολύ άδικο αυτό που λες για τα παιδιά και δε συμφωνώ καθόλου. Αν θέλεις γίνεσαι Vip αν δε θέλεις δε γίνεσαι. Πάντως για όλη αυτή την υποστήριξη που μας παρέχουν θεωρώ ότι τα 5€ το 6μηνο είναι ελάχιστο ποσό. Άλλωστε κανείς δεν είπε ότι δεν θα πάρουν όλοι Ota... Με εκτίμησηΟ/H Gregorypeg1000 έγραψε:
Μόνο οι vip ΟΤΑ. Νταβατζιλίκια με κώδικα αλλουνού. To ban προφανώς θα έρθει σύντομα αλλά αυτό δείχνει το ποιοι είστε. Κρίμα το donate.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0