[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα ομάδα. Πριν λίγο εβαλα Ρομ στο redmi note 2 την άρωμα. Εκει που έκανα εγκατάσταση στο τέλος μου έβγαλε κάτι κόκκινα αλλά από κατω κάτω έγραφε done. Πάτησα reboot και τώρα επί ένα δεκάλεπτο έχει κολλήσει το boot στο σήμα της Mi και από κάτω που λέει mi.com
Είχα κάνει wipe dalvik-data-cache. Και factory reset.... Τι να κάνω τώρα; Έκανε brick; Ή να περιμένω μήπως και ανοίξει;.... -
Την εγκατεστησα στο redmi note 3 kenzo, με καθαρή εγκατάσταση όλα δείχνουν μια χαρά...
όλα εκτός κάποιες αλλαγές θεσεων στις ρυθμίσεις δείχνουν ίδια...
Split screen???
Ευχαριστούμε για την δουλειά σας παιδιά, η ρομ σιγουρα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη που είχα βάλει πριν κάνα τρίμηνο! Keep up the good work -
-
Ο/H Bill Pan έγραψε:
Καλησπέρα ομάδα. Πριν λίγο εβαλα Ρομ στο redmi note 2 την άρωμα. Εκει που έκανα εγκατάσταση στο τέλος μου έβγαλε κάτι κόκκινα αλλά από κατω κάτω έγραφε done. Πάτησα reboot και τώρα επί ένα δεκάλεπτο έχει κολλήσει το boot στο σήμα της Mi και από κάτω που λέει mi.com
Είχα κάνει wipe dalvik-data-cache. Και factory reset.... Τι να κάνω τώρα; Έκανε brick; Ή να περιμένω μήπως και ανοίξει;....
Note 3 pro -
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Παιδιά αν σας πω την αληθεια οτι πραγματικά μου έφτασε το σ.... στην κάλτσα!!! Οκ μπήκε κ μπήκε κ rom και τώρα ρωτάει 1)Prompt to install TWRP app if not installed 2)Install as a System App... Τι κάνω?? Do not install?
Σας ευχαριστώ κ τους δύο για τον χρόνο σας...
εκει που λεει ινσταλλ αππ κλπ ξετικαρησετα και πατα dont install.
Ολα καλα...θ αγιασεις!!!ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα σε πω τι κάνω εγώ ξετσεκάρω αυτές τις επιλογές. Και προχωράω. @Ilmarios
-
makisfz όχι δεν έχει βγάλει τίποτα. Είναι λες και έχει φριζαρει
-
Ο/H VagVag έγραψε:
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Παιδιά αν σας πω την αληθεια οτι πραγματικά μου έφτασε το σ.... στην κάλτσα!!! Οκ μπήκε κ μπήκε κ rom και τώρα ρωτάει 1)Prompt to install TWRP app if not installed 2)Install as a System App... Τι κάνω?? Do not install?
Σας ευχαριστώ κ τους δύο για τον χρόνο σας...
Ολα καλα...θ αγιασεις!!!
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα σε πω τι κάνω εγώ ξετσεκάρω αυτές τις επιλογές. Και προχωράω. @Ilmarios
-
@Bill Pan ξανά μπες twrp και φλασαρεις ξανά, αν βγάλει κόκκινα γράμματα πες μας περίπου τη λενε
Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Ο/H Bill Pan έγραψε:
Είχα κάνει wipe dalvik-data-cache. Και factory reset.... Τι να κάνω τώρα; Έκανε brick; Ή να περιμένω μήπως και ανοίξει;....
Note 3 pro
=============== Σεπ 12th 2017, 12:05am ===============
Μισο λεπτο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0