κανε προσθηκη λογαριασμου πατα το +
[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο λογαριασμός hotmail είναι ήδη στο κινητό, και χρησιμοποιώ το outlook για e-mails. Αυτό που θέλω (και που είχα με την stable) είναι να συγχρονίσει τις επαφές του hotmail/outlook γιατί τώρα δεν το κάνει...
-
Για το latte παιδιά πως το βλέπεται θα βγει σήμερα; ξέρω οτι υπάρχει πολύ φόρτος εργασίας πολλές συσκευές
-
-
Ο/H amalag έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την aroma rom χωρίς εξαγωγή του twrp κ μου σταμάτησε στο 60% κάνει reboot κ μου έχει κολλήσει εδώ κ μισή ώρα στο mi logo κ φυσικά βράζει το κινητο. Τι να κάνω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την aroma rom χωρίς εξαγωγή του twrp κ μου σταμάτησε στο 60% κάνει reboot κ μου έχει κολλήσει εδώ κ μισή ώρα στο mi logo κ φυσικά βράζει το κινητο. Τι να κάνω;
Ο/H gatos814 έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
ΑΝ οχι ,φτου απο την αρχη με fastboot rom !
Καλη τυχη....!
Ενώ η οθόνη ήταν κολλημένη στο mi logo για πάρα πολύ ώρα, μπήκα στο twrp (power + volume up), έκανα factory reset (cache, dalvik cache, data) κ ξαναέκανα install την aroma rom. Ως δια μαγείας όλα κύλησαν ομαλά κ εγκαταστάθηκε κανονικά. Η προηγούμενη ρομ μου ήταν 7.6.14. Το δικό μου συμπέρασμα τελικά είναι ότι θέλει υποχρεωτικά fr για να μην έχεις κανένα θέμα.
Ερώτηση προς γνώστες της miui 9
1. Στην miui 8 στις ρυθμίσεις->πλήκτρα είχα την επιλογή για μακρύ πάτημα ή "ελαφρύ" πάτημα να βάλω κάποιες ενέργειες. Τώρα στην 9 μου δίνει μόνο δυνατότητα για μακρύ πάτημα αλλά όχι για "ελαφρύ". Κ το κακό είναι ότι δεν δέχεται τις ενέργειες που του βάζω εγώ. Υπάρχει κάποια λύση;
2. Οι on line ταπετσαρίες στην οθόνη κλειδώματος δεν υποστηρίζονται πλέον;
3. Γιατί δεν μπορώ ν' αλλάξω τον ήχο ειδοποίησης στο fb; -
-
-
-
Ο/H perpetas έγραψε:
Επειδή περιμένω το Redmi Note 4 3/32 [Snapdragon]
-
Στης γυναίκας μου έχω 7.6.10 xtrv. Μπορώ να κάνω απλά αναβάθμιση με τα γνωστά wipes χωρίς καθαρή εγκατάσταση; η έκδοση που έχω κατεβάσει είναι η arωμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaglan έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Δύο θέματα τουλάχιστον για το Mi MIX που έχω:
1. Η τελευταία που έχω βάλει είναι η 8.31. Μερικές φορές όταν τελειώνει η κλήση η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και δε μπορώ να πατήσω το κουμπί να κλείσει η γραμμή. Φταίει κάτι γι αυτό ή είναι bug? Μπορώ να κάνω κάτι?
2. Στην προηγούμενη είχα εγκαταστήσει τη Google camera με τις αλλαγές που χρειάζονται για να μη κρασάρει και να βγάζει σωστά τις φωτό με τη μπροστινή κάμερα και όχι ανάποδα. Οταν έβαλα την 8.31 αυτό χάθηκε και πρέπει να τα ξανακάνω. Στη καινούρια προβλέπεται κάτι γι αυτό?
Επίσης εμείς τα μη VIP μέλη θα πάρουμε OTA?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0