[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε Kenzo μετά από factory reset όλα καλά εκτός του ότι όταν έχω κλήσεις και δεν το σηκώσω το εικονίδιο του τηλεφώνου δεν εμφανίζει τον αριθμό με τις χαμένες κλήσεις αντίθετα με όλες τις άλλες εφαρμογές όπως Sms Viber email κλπ που δουλεύουν κανονικά.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
καλησπέρα και από μενα.
Στο Redmi Note 3 (hennessy) εχω την 7.5.18 XTRV Beta .
για να φλασαρω την Aroma να κανω wipe cache/dalvik και περασμα,
η καλυτερα factory reset?
Eυχαριστω. -
@blackm76 Είναι η ίδια rom, η arΩma διαθέτει installer για παραμετροποίηση πριν το flash.
Εαν χρειάζεσαι factory reset να περάσεις τη rom, θα γίνει μέσα από το twrp. -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H vaglan έγραψε:
miui 9 σε 6.01
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk -
Ο/H Georgema έγραψε:
2. Στην προηγούμενη είχα εγκαταστήσει τη Google camera με τις αλλαγές που χρειάζονται για να μη κρασάρει και να βγάζει σωστά τις φωτό με τη μπροστινή κάμερα και όχι ανάποδα. Οταν έβαλα την 8.31 αυτό χάθηκε και πρέπει να τα ξανακάνω. Στη καινούρια προβλέπεται κάτι γι αυτό?
Ο/H Georgema έγραψε:
1. Η τελευταία που έχω βάλει είναι η 8.31. Μερικές φορές όταν τελειώνει η κλήση η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και δε μπορώ να πατήσω το κουμπί να κλείσει η γραμμή. Φταίει κάτι γι αυτό ή είναι bug? Μπορώ να κάνω κάτι?
Επίσης Εγκατεστημένες Εφαρμογές => Τηλέφωνο κάνε διαγραφή δεδομένων.
Ο/H mparaxir έγραψε:
Για το latte παιδιά πως το βλέπεται θα βγει σήμερα; ξέρω οτι υπάρχει πολύ φόρτος εργασίας πολλές συσκευές
Ο/H geo13z έγραψε:
Ο/H kyian έγραψε:
Ερωτηση για το kenzo στην εκδοση της arΩμα λεει fixed ,εγινε καποια προσφατη διορθωση η ειναι η πρωτη που βγηκε ?
Ο/H 3ftw έγραψε:
Στης γυναίκας μου έχω 7.6.10 xtrv. Μπορώ να κάνω απλά αναβάθμιση με τα γνωστά wipes χωρίς καθαρή εγκατάσταση; η έκδοση που έχω κατεβάσει είναι η arωμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Fog Πάω twrp εκκαθάριση και απλά Σέρνω την μπάρα δεξιά; θα διαγραφούν όλα να φανταστώ;
-
Ναι γι αυτό είναι απαραίτητο το backup.
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0