[XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα!
Σε Redmi 3 Pro (IDO) και έπειτα από αρκετές μέρες με την xtrv 7.9.7 και με το νέο miui μπορώ να πω ότι δεν έχω παρατηρήσει διαφορές (μετάβαση από xtrv 7.6.8 και miui 8). Για root εγκατέστησα το magisk (για το adaway) και όλα καλά μέχρι στιγμής.
Το νέο γραφικό περιβάλλον (miui 9) φαίνεται να είναι εξίσου γρήγορο. Η διαχείριση της ενέργειας φαίνεται να είναι στα ίδια επίπεδα με την παλιά (xtrv 7.6.8).
Το μόνο αρνητικό είναι η μεγαλύτερη κατανάλωση ram, η οποία όμως δεν ξέρω αν οφείλεται μόνο στο νέο miui ή/ και στις εφαρμογές (που συνεχώς γίνονται πιο απαιτητικές)!
Το antutu σταθερά καλό.
Ευχαριστούμε παιδιά, συνεχίστε έτσι!
-
Η κατανάλωση μπαταρίας στην 9 είναι υπερβολική σε RN2 μέχρι να γράψω αυτές τις γραμμές από 20% σε 13% SOT 1.25λεπτα, μόλις πήγε 10% με ένδειξη ότι η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα 8%.
Σίγουρα επιστροφή στην 8 μετά από 3 μέρες χρήσεις θα έπρεπε να έχει στρώσει 6%.αν μείνω άλλο 1 λεπτό θα κλείσει 4%. -
Ναι και εμένα έχει ανέβει η κατανάλωση αλλά μου φαίνεται και ποιο γρήγορο
-
εμενα με 7.9.7 το r n 2 παει μια χαρα σε καταναλωση. οπως και με τις stable 8 οταν ειχα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Ναι η 7.9.14
-
-
Απο εχθές φλας την xtrv 7.9.14 σε redmi 1s μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από μια υπέρμετρη ευαισθησία στοην ανταπόκριση των άγγιγμα των στην εφαρμογή της κοινότητας......ταχύτατο στην σύνδεση δεδομένων...δορυφόρων...άνοιγμα σελίδων στον πλοηγό(φυλλομετρητής)..........αναμένω μερικές ημέρες για νεώτερα όσο αφορά την κατανάλωση και τις θερμοκρασίες
λειτουργιας.
Ηλίας -
Καλησπέρα στη παρέα κι από 'μένα.
Χθες και σήμερα (επιτέλους, βρήκα λίγο χρόνο) πέρασα τις καινούριες ROM στις 3 συσκευές μου (redmi1s, redmi 2 και redmi note 3 pro), αυτό που παρατήρησα σε πρώτη φάση είναι ότι δεν δουλεύει η νέα εφαρμογή της κάμερας στο RN3 (μου βγάζει μήνυνα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα), στο redmi 2 αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.
Θα τα επεξεργαστώ λίγες μέρες και θα επανέλθω.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στους ανθρώπους που παλεύουν για μας. -
-
Λοιπον πέρασα κι εγώ την xtrv 7.9.14 στο hennessy μου και τα μονα που παρατήρησα έως τώρα, μετά από 3 ώρες χρήση είναι τα εξής:
1ον Μου "ξασπρισε" λίγο τα χρώματα της οθόνης τα οποία κατάφερα, παίζοντας λίγο με τις ρυθμίσεις, να τα φέρω , όχι 100% εκεί που ησαντε.
2ον στο τηλέφωνο βελτιώθηκε πάρα πολύ το σήμα κινητής και wifi σε βαθμό απίστευτο.
3ον από θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά του forum για την δουλειά που κάνουν για όλους μας και περιμένουμε για όλοι για τις νεες βελτιωμένες rom σας.
ΥΓ. Την νεα rom την πέρασα μέσω twrp χωρίς factory reset.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0