Xiaomi Redni Note4X
-
-
Πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Μετά
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] -
Η rom που έχεις είναι επίσημη και θα παίρνει αναβαθμίσεις. Αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή δεν έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς -ακόμη- μπορείς να μείνεις όπως είσαι.
Εαν θες να δοκιμάσεις όμως άλλες rom, ξεκινάς με τα βήματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω.
Κάνε επίσης έναν έλεγχο να δεις την κατάσταση του bootloader: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα ουτε θελω να πειρατιστω τρελλα ειμαι απλος χρηστης απλα αυτο κιν.που ειναι λιγο πιο βασανιαρικο απο τα αλλα που ειχα.Μ'αρεσει ομως οπως και η εταιρια οποτε λεω να περιμενω τι θα γινει στο αμεσο μελλον και βλεπουμε.Θα κοιταξω και για τον bootloader αν ειναι κλειδωμενος η οχι και θα τα πουμε ξαναΕχω ακομα πραγματα να μαθω ορεξη και υπομονη να εχετε.
-
Μια χαρά official είναι η ρομ σου , αναβαθμίσεις θα έχεις απλά για να βάλεις την Ελληνική xtrv που είναι custom rom θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις custom TWRP recovery και να φλασάρεις στην συνέχεια την xtrv της επιλογής σου.
ΥΓ και έτσι να μείνεις μια χαρά θα το ευχαριστηθείς το κινητό σου. -
Ασχετο αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος παιζει ρολο στις αναβ/σεις η γενικα στην τροποπ/ση του κιν. στο ποσο πολυ θελει ο καθενας να το "βαλι χερι"Και Κατι τελευταιο ολες σπανε η υπαρχουν εταιριες που σε αποτρεπουν δεν ξερω πως να το κανεις(μιλαω για ενα φιλο που εχει Samsung A5)Εμενα παιδια και ετσι να μεινει μια χαρα μου δινει καθε μερα(ασε που λεω να δωσω το ΜΑΤΕ 8 που εχω μαζι με αυτο και να δοκιμασω να αγορασω το Μι ΜΙΧ 1)
-
Οι αναβαθμίσεις θα γίνονται από τον updater στις official , που έχεις τώρα δηλαδή , το ξεκλείδωμα του bootloader είναι άσχετο.
Θα ξεκλειδώσεις .
1. Εάν θέλεις να περάσεις TWRP και custom rom στην συνέχεια .
2. Εάν θέλεις να περάσεις TWRP και να συνεχίσεις κανονικά με official , αυτό προϋποθέτει όμως να φλασάρεις lazyflasher σκέτο εάν δεν θέλεις ροοτ ή supersu εάν θέλεις ροοτ . Στην τελευταία περίπτωση δεν χρειάζεται να φλασάρεις και το lazyflasher.
Το TWRP είναι ένα εργαλείο για να φλασάρεις custom rom , να πάρεις nandroid backup καθώς και πολλά άλλα καλούδια που δεν θα τα έχεις με τον stock recovery της xiaomi.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0