Διαφήμιση

Λύγισε η οθόνη

• Ανησυχητικό αυτό που σημειώνεις εδώ. Και εγώ, όπως και αρκετός κόσμος, φορτίζω κάθε βράδυ οπότε μπορεί να είναι στην πρίζα από 6 έως 8 ώρες. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάτι αλλά στο mi5s τουλάχιστον όταν ξυπνάω το πρωί δεν είναι ζεστό το κινητό (υποθέτω έχει σταματήσει να φορτίζει).

Όπως και να έχει καλά ξεμπερδέματα.
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Ανησυχητικό αυτό που σημειώνεις εδώ. Και εγώ, όπως και αρκετός κόσμος, φορτίζω κάθε βράδυ οπότε μπορεί να είναι στην πρίζα από 6 έως 8 ώρες. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάτι αλλά στο mi5s τουλάχιστον όταν ξυπνάω το πρωί δεν είναι ζεστό το κινητό (υποθέτω έχει σταματήσει να φορτίζει).

Όπως και να έχει καλά ξεμπερδέματα.
      Γενικά δεν μου ζεσταίνεται το κινητό στη φόρτιση εμένα. Εκτός της γρήγορης, που σπανίως χρησιμοποιώ!
    • Γενικά δεν υπερθερμαίνουμε τις συσκευές μας.
      Επίσης μέγα λάθος ένα τηλέφωνο στο παρπριζ αυτοκινήτου να φορτίζει να δουλευει ταυτόχρονα το GPS και να το καίει ο ήλιος στους 40-50 βαθμούς.
      Εννοείται ότι θα πάει αδιάβαστο ή το ίδιο ή η μπαταρία του. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • εχει δίκαιο ο Θανάσης, όλα αυτά ταυτόχρονα είναι απαγορευτικά.
      Εγώ επειδή χρησιμοποιώ το κινητό ως gps και το φορτίζω ταυτόχρονα αγορασα δαγκάνα στήριξης που προσαρμόζεται στους αεραγωγούς, έτσι δεν αναπτύσει θερμοκρασία το κινητό επειδή ταυτοχρόνως ψύχεται.
      Κάτι σαν αυτό:

Πλέον υπάρχουν και μαγνητικά σαν αυτ
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Στη δική σου περίπτωση ίσως έχουμε άλλα προβληματα. Σε ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα πόσο καλό ή κακό κάνει ένας μαγνήτης (συνήθως ισχυρός) κολλημένος πάνω από το motherboard?
      Δεν δημιουργείται υγροποίηση όταν σε ένα συστημα με θερμοκρασίες 40-50 βαθμούς κελσίου (Θερμοκρασία μπαταρίας κατά την φόρτηση και της cpu κατά την χρήση), το ψύχεις στους 12 βαθμούς κελσίου (συνήθης θερμοκρασία αέρα του a/c)??
      Ερωτώ....... :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Δεν έχω τον μαγνήτη Θανάση.
      Μόνο την δαγκάνα, αλλά να σου πω την αλήθεια το έχω περιπου ενάμιση χρόνο και δεν είχα κανένα από αυτά τα προβληματα που αναφερεις. Ίσως αυτό να συνέβαινε αν ήταν στους 40-50 βαθμούς και απευθείας το εψυχα. Εγώ το έχω μόνιμα εκεί οπότε η θερμοκρασίες εναλλαγής είναι σε μικρότερο εύρος. Δεν προλαβαίνει να φθάσει τους 30 και πάνω.
      Ο αέρας που περιέχεται μέσα στο κινητό είναι ελάχιστος ώστε να εναποθέσει υγρασία με την μορφή ατμών η συμπυκνωμάτων στους γύρω χώρους.
      Ειδικά στα πιο καινούργια κινητά που είναι πιο κλειστής μορφής από το hermes.

Στο δεύτερο θέμα με τον μαγνήτη απόλυτα λογικό και επιστημονικά βάσιμο αυτό που αναφέρεις αλλά μιλάμε για μια εφεύρεση που χρησιμοποιείται ήδη στην αγορά. Προφανώς αν δημιουργούνται προβλήματα θα πρέπει να ακούσουμε διαβάσουμε κάποιον που τα αντιμετωπισε..
      Και να σου πω την αλήθεια αυτή ήταν κι εμένα η αρχική μου σκέψη που δεν μεταπηδησα σε μαγνήτη.
      Φοβήθηκα τον συνδυασμό μαγνήτη με ευαίσθητα ηλεκτρονικά κυκλώματα.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)