Διαφήμιση

Xiaomi Mi Notebook Pro. Η νέα πρόταση 15,6 ιντσών που τα βάζει με το MacBook Pro

• να βάλω και εγώ τις 2 δραχμές μου ;)

το συγκεκριμένο λαπτοπ βγήκε για να κυκλοφορήσει Κίνα και ίσως Ινδία αν δεν κάνω λάθος...
      Οι πελάτες εκεί (Κίνα), από όσα προλαβα να καταλάβω τους 4 μήνες που είχα την ευκαιρία να μείνω,
      αγοράζουν όνομα, design, ταχύτητα και ευκολία στις απλές καθημερινές εργασίες που κάνουν
      στο κινητό ή στον υπολογιστή τους. Δεν αναφέρομαι στους επαγγελματίες που ο καθένας
      θα πάρει το εργαλείο που τον εξυπηρετεί στη δουλειά του, μιλάω για τον απλό καθημερινό
      καταναλωτή περιεχομένου και χρήστη απλων εφαρμογών
      Σε αυτη την κατηγορία λοιπόν οι κινέζοι πάνε για το design και την ευκολία για τα δικό τους
      οικοσύστημα. Η apple και η samsung κανουν παιχνίδι φουλ εκεί. Η xiaomi προσπαθεί λοιπόν
      και με hardware σε λαπτοπ και κινητά αλλά και με software στο android να τσιμπήσει τους
      apple users και γιατι όχι και κομματάκι από samsung αλλα και oppo που επίσης παίζει δυνατά εκεί

Με το μηχανηματάκι που έβγαλε δεν κρυβει ούτε καν στο όνομα προς τα που θέλει να απευθυνθεί
      Παρε σου λέει ένα ομορφο κομμάτι που κάτι σου θυμίζει πολυ καλά ... και κάνει καλύτερα αυτά
      που θες να κάνεις κάθε μέρα .... και για κάτω από τα μισά χρήματα που θα δώσεις,
      προσπάθησε να ξεχάσεις τι όνομα γράφει στην ούγια...
      Αυτά
    • Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στο laptop είναι η μη international έκδοση του, και όχι μόνο σαν εμπορική διάθεση και ότι αυτό συνεπάγεται (εγγύηση κτλ), αλλά και σε θέμα software. Θυμάμαι στο air όλες οι καταχωρήσεις σχεδόν τόνιζαν και προειδοποιούσαν για την κινεζική γλώσσα του λειτουργικού.

Από έκει και πέρα, θέλω να τονίσω κάτι που παρατηρώ σχεδόν σε όλα τα retail καταστήματα σε Κύπρο και Ελλάδα κυριώς, αλλά και σαν ένα φαινόμενο που ισχύει σε κάποιον βαθμό σε όλη την Ευρώπη. Τα καταστήματα έχουν ελάχιστα configurations, συνήθως όμοια μεταξύ τους. Παρόλο ο χάρτης των laptop είναι σαφώς πιο πολύπλοκος από αυτών των κινητών και παρόλα αυτά στα κινητά υπάρχει σχεδόν όλη η γκάμα. Αποτέλεσμα, ο μέσος όρος των καταναλωτών έχει πρόσβαση σε σκουπίδια και μετά παραπονιέται για τα Windows.

Επιμένω, ας αφήσουμε λίγο στην άκρη το Mac. Και στο Air και σε αυτό βλέπω κάτι πολύ σοβαρό. Σοβαρά configurations, με σαφή διακριτά σημεία και εύκολα στην ταξινόμηση τους. Γουστάρω πχ πολύ τα Dell, αλλά ποτέ δεν τολμώ να προτείνω κάποιο γιατί πάντα φοβάμαι το κατάστημα μήπως έχει καποια ηλίθιο configuration ή είναι μοντέλο δυο και τρία χρόνια πίσω. Εδώ, οποίο configuration και να διαλέξει κάποιος, σκουπίδι δεν θα είναι

Πρεπει να στηρίξουμε και στα laptop την Xiaomi και με τον τροπο μας να την πιέσουμε να φτιάχνει και global εκδόσεις. Αν όλες οι εταίριες μάθουν να τονίζουν την χρονια κυκλοφορίας και να μην μπερδεύουν τις σειρές τους, προσφέροντας στην ίδια σειρά από επεξεργαστές atom μέχρι Xeon και από 1GB Ram μέχρι 32GB, τότε θα μιλάμε για μια τρομερή ωφέλεια.

Ένα σημείο που κατά την γνώμη μου έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι κατά πόσο αναβαθμίζεται σε Ram και δίσκο.
    • Διαφήμιση
    • Το εχει παραγγειλει κανεις σας παιδια το εργαλειο??Αν ναι μπορει να μου πει απο που και αν πληρωσε τελωνειο?Κ φυσικα αν αξιζε τον κοπο...ευχαριστω
    • Xiaomi Mi Notebook Pro. Η νέα πρόταση 15,6 ιντσών που τα βάζει με το MacBook Pro

Απο gearbest φιλε μου το πηρα εγω στα 740 , δεν περασε τελωνείο. Αν αξίζει το ρισκο; Σε αυτα τα χρηματα δεν θα βρεις τέτοια κατασκευή και ντιζάιν. Μεταλλικό,μαζεμένες διαστάσεις, φωτιζομενο πληκτρολόγιό μεγαλη μπαταρια πολυ καλη οθόνη.
      Με αυτα τα χρηματα Ελλάδα βρίσκεις ιδιο επεξεργαστή στα υπόλοιπα ομως ενα σκαλι ( μπορεί και 2) ποιο κάτω.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Δεν πολυκαταλαβαινω ολη αυτη την παράθεση επιχειρηματων για το ποιο είναι καλύτερο. Εχουμε πέσει στην λουμπα των εταιριών που μας έχουν περάσει την ιδέα ότι συνδιαμορφωνουμε ένα προϊόν και ασχολουμαστε με την βελτίωση του ώστε να είμαστε ευχαριστημενοι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.Μας διαφεύγει η ουσία της ζωής μας και επικεντρωνομαστε στα εργαλεία που ταχα θα κανουν την ζωη μας ποιό ευχάριστη. Το ξαναπα σε καποιο νήμα τα μοντέλα που βγαίνουν τώρα είναι ήδη ξεπερασμενα και αναρωτιέμαι σε 10-20 χρόνια πως θα είναι η τεχνολογία τα κινητά τα ταμπλετ, υπολογιστές κλπ.
      Καθομαστε και συγκρίνουμε ανομοια πραγματα αφου η καθε εταιρεία με το κάθε προϊόν της στοχεύει σε ενα μερος του πληθυσμού. Καλή είναι η ρετσίνα αλλά άλλο πραγμα το Dom perignon, καλο το 2cv αλλά άλλο πράγμα η camaro με τα 5000 cc.
      Καλό το καρελια αλλά άλλο πραγμα το monte christo των 100 € και αλλο των 1000€.
      Αλλο η πανσετα λαδοκολα και αλλο το φιλετο ζαρκαδιου με σαλτσα βατομουρα απο σεφ μαγειρεμένο μπροστά σου από τον σεφ.Η κάθε κατηγορία έχει τους αναλογους αγοραστες ανάλογα με το ποσο κεφάλαιο διαθετουν.Και όπως και να έχει η συντριπτικη πλειοψηφια σιγοτραγουδαει κινουση,.... αν ημουν πλουσιος....!
      Αυτή είναι και η διαχωριστικη γραμμη σε αυτον τον κόσμο που έχουμε δημιουργησει.Ολοι δεν πάμε στον οπαπ να παίξουμε Τζόκερ ??
    • Το gearbest το εχει 1000+ λιρες δεν συμφερει....Να τονισω οτι μενω Αγγλια μονιμα...Σε καλη τιμη το βρισκω εδω
      Xiaomi Mi notebook Pro laptop 15.6 inch i7-8550U 16GB DDR4 256GB SSD Windows10 MX150 backlit keyboard 6220537 2018 – £728.12
      εδω
      Xiaomi Mi Pro 15.6" Notebook Laptop with Core i7-8550U 16GB RAM, 256GB ROM, Fingerprint Unlock - Gray - Free Shipping - DealExtreme

και λιγο πιο ακριβο εδω που το γνωριζω σαν καταστημα γτ εχω ψωνισει κινητα απο εκει
      Xiaomi Notebook Pro Win10 15.6 Inch Intel Core i7-8550U Quad Core 16/256GB Fingerprint Sensor Laptop Sale - Banggood.com

απο που λετε μπορω να το παρω χωρις να μπλεξω με τελωνειο??

Bodai: Affiliated links removed. Forum Rules

=============== Φεβ 4th 2018, 10:48am ===============

Ο/H laios23 έγραψε:

Το gearbest το εχει 1000+ λιρες δεν συμφερει....Να τονισω οτι μενω Αγγλια μονιμα...Σε καλη τιμη το βρισκω εδω
      Xiaomi Mi notebook Pro laptop 15.6 inch i7-8550U 16GB DDR4 256GB SSD Windows10 MX150 backlit keyboard 6220537 2018 – £728.12
      εδω
      Xiaomi Mi Pro 15.6" Notebook Laptop with Core i7-8550U 16GB RAM, 256GB ROM, Fingerprint Unlock - Gray - Free Shipping - DealExtreme

και λιγο πιο ακριβο εδω που το γνωριζω σαν καταστημα γτ εχω ψωνισει κινητα απο εκει
      Xiaomi Notebook Pro Win10 15.6 Inch Intel Core i7-8550U Quad Core 16/256GB Fingerprint Sensor Laptop Sale - Banggood.com

απο που λετε μπορω να το παρω χωρις να μπλεξω με τελωνειο??

Bodai: Affiliated links removed. Forum Rules

anybody???
    • Διαφήμιση
    • Αν μένεις Αγγλία, οπότε η παράδοση θα γίνει Αγγλία, προσωπικά δεν γνωρίζω εάν υπάρχει πρόβλημα με τελωνεία.
      Καλό θα ήταν πάντως να διαλέγεις αντίστοιχη αποστολή με αυτές που στην Ελλάδα περνάνε χωρίς τελωνεία (Priority line, Priority direct mail, DPD UK κτλ) και φυσικά πάντα σε συνεννόηση με το κατάστημα που θα επιλέξεις
    • Αγγλία 6 κινητά που έχω φέρει μέχρι τώρα δεν πέρασε κανένα τελωνείο. Επιλέγω πάντα την πιο απλή μεταφορική και απλά δεν μπλέκω με DHL κλπ!!!
    • ενδιαφερομαι για το εργαλειο ! το βρηκα στο
      geekbuying.com/item/Mi-Noteboo…GB-Space-Gray-388826.html
      απο ευρωπαικη αποθηκη και συγκεκριμενα απο Ιταλια ! με εξοδα αποστολης και ασφαλεια αποστολης στα 770ευρο !
      θεωρειτε οτι αξιζει η αγορα ! Το desing ειναι φανταστικο οπως και η οθονη ! σαν ψιλοασχετος δε μπορω να καταλαβω !
      εχει 2 καρτες γραφικων ? GPU: Intel UHD Graphics 620 και Graphics chipset: NVIDIA GeForce® MX150
      Δωστε μου λιγο τα φωτα σας ! επισης αν το παρω τι παιζει με την εγγυηση ! κλασσικα ενα χρονο απο το καταστημα και αν χαλασει ψαχνεις τους κινεζους στα αχυρα ????
    • αυτο ειναι το προηγουμενο μοντελο...Δεν εχει τον οκταπυρηνο 8550 Intel...Καλυτερα να πας για αυτο που ψαχνω και εγω....απλα περιμενω να μου απαντησει καποιος απο που μπορουμε να το παρουμε...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

σαν ψιλοασχετος δε μπορω να καταλαβω !
      εχει 2 καρτες γραφικων
      Nαι έχει 2 κάρτες. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε application μπορεί να δουλεύει η μία ή η άλλη.
      Μέσα από τα w10 και από τo προγραμμα της nvidia μπορείς να ρυθμίσεις να δουλευει μόνο ή μία για όλα τα προγράμματα.

=============== Φεβ 7th 2018, 4:48pm ===============

Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

κλασσικα ενα χρονο απο το καταστημα και αν χαλασει ψαχνεις τους κινεζους στα αχυρα ????
      δε θα μπορούσες να το πεις καλύτερα!!! :grin:
      Ενα ρίσκο που θα πρέπει να σκεφτείς ...