Διαφήμιση

Xiaomi Mi Notebook Pro. Η νέα πρόταση 15,6 ιντσών που τα βάζει με το MacBook Pro

• Δεν το έχω αγοράσει. Είδα στο δίκτυο οδηγίες. Η άδεια είναι στα αρχεία των win, αφού τη βρεις κάνεις update τη γλώσσα με το Windows Media creation tool.

Find your product key in Command Prompt . You can search in searching pad while write cmd, then enter it. In Command Prompt write :“ wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey “Write in the same way and note your product key somewhere for future use.Then we have to start Media Creation Tools and follow the video. We need a 8Gb USB also for reinstalling.After finishing 100% just restart your laptop and press F2 several time while starting. And then click the BOOT. There are 3 options Boot Type : UEFI , USB Boot :Enable and last Boot device order : Drag up to load the Flash Drive on the top and confirm it by pressing YES. Then Press F10 Save and Exit.After the steps above Your laptop will now Boot to the Flash Drive and load Window 10 Installer.When it is ready choose language and Click Install now.When Activate Windows screen appears , Select “I don’t have product key.You will see “ Select the operating system “. choose Windows 10 Home 64 bits.Then you will see Applicable notices and license terms. Click “I Agree” and “Next”. You will be asked about which type of installation do you want . Click on Customize. Then choose the partition where you want to install windows . Click not the drive with the biggest storage and and Next . now it should be installing Windows.It will take some time.After this all the press will be in same as appeared first time you start your Xiaomi Notebook.
    • @'laios23
      Οχι , αναβαθμιση σε προ μεσω windows store(οδηγιες απο ebay-τσεκαρε αντιστοιχες εικονες, γιατι θα μπερδευτεις με τα κινεζικα) ,αγορασε κλειδι απο ebay με 5-6 ευρω.
    • μολις μου ηρθε το εργαλειο ! 1η παρατηρηση ....... δεν ειχε μπαταρια και βαζω φορτιστη και EU adapter κανει το 1ο ''τσαφ'' ..
      κακιστος ο ανταπτορας δεν κουμπωνει καλα !Οπωσδηποτε αλλαγη ! τι προτεινετε ????
    • Διαφήμιση
    • Xiaomi Mi Notebook Pro. Η νέα πρόταση 15,6 ιντσών που τα βάζει με το MacBook Pro

εντυπώσεις μιας και το εχω 2 μηνες τωρα μπορω να πω πως το μηχάνημα ειναι φοβερο. Οθόνη με πολυ καλη απόδοση χρωματων, ο επεξεργαστής δεν προβληματίζει πουθενα οπως και ο ssd που με το τελευταίο bios update δουλευει εκει που πρεπει ( read 3000 write 1800) . Λεπτο με μεταλλική κατασκευή και ωραίο σχεδιασμό. Μπαταρα σε πολυ καλα επίπεδο, 6-7 ωρες σερφαρισμα. Καρτα γραφικών δεν ειναι για παιχνιδια αν και μερικους συμβιβασμούς 1080p medium - low θα παιξεις τα παιχνιδακια σου.
      Το μονο που θα ηθελα καλυτερο ειναι η συμπεριφορά των ανεμιστήρων που απο οτι καταλαβα και απο αυτα μου διαβαζω στι internet δεν δουλευει σύμφωνα με την θερμοκρασία αλλα με την ταση οπότε μερικες φορες ενω ειναι κρυο με χαμηλή θερμοκρασία να δουλευει σε πολλες στροφες.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H chriskan22 έγραψε:

@'laios23
      Οχι , αναβαθμιση σε προ μεσω windows store(οδηγιες απο ebay-τσεκαρε αντιστοιχες εικονες, γιατι θα μπερδευτεις με τα κινεζικα) ,αγορασε κλειδι απο ebay .
      Τι εννοεις οχι???Γιατι αν πας να κανεις format και σβησεις τα παντα και μετα περασεις windows δικα σου τι προβλημα θα εχει>??
    • Διαφήμιση
    • @'laios23
      Εννοω οχι format, εγω στην αρχη εκανα αλλα δεν μου αναγνωρισε αυτοματα το κλειδι (οπως επρεπε να γινει-ισως δεν περιμενα αρκετα η/και οι servers της microsoft ηταν busy) . Ετσι εκανα restore to συστημα, το επανεφερα στην αρχικη κινεζικη εκδοση και το αναβαθμισα σε pro με αγορα κλειδιου απο το ebay. Παντως oταν το εκανα φορματ οι drivers ενημερωθηκαν αυτοματα.
      Aλλα και φορματ να κανεις μπορεις να το αναβαθμισεις σε προ πιο ευκολα επειδη ειναι στα αγγλικα/ελληνικα μεσω windows update-στις ρυθμισεις , και περνας μετα το κλειδι που αγορασες οταν στο ζητησει κατα την αναβαθμιση.
      Πληροφοριακα σε μερικα reviews επισης προτεινουν αναβαθμιση σε pro.
      How to Convert Your Mi Notebook Air's Windows 10 Chinese to English! - Mi Notebook Air - Xiaomi MIUI Official Forum
      Προβλημα δεν υπαρχει ακομα και αν δεν αναγνωρισει το αρχικο κλειδι παντως. Τα windows λειτουργουν και χωρις κλειδι.
    • Ο/H chriskan22 έγραψε:

@'laios23
      Εννοω οχι format, εγω στην αρχη εκανα αλλα δεν μου αναγνωρισε αυτοματα το κλειδι (οπως επρεπε να γινει-ισως δεν περιμενα αρκετα η/και οι servers της microsoft ηταν busy) . Ετσι εκανα restore to συστημα, το επανεφερα στην αρχικη κινεζικη εκδοση και το αναβαθμισα σε pro με αγορα κλειδιου απο το ebay. Παντως oταν το εκανα φορματ οι drivers ενημερωθηκαν αυτοματα.
      Πληροφοριακα σε μερικα reviews επισης προτεινουν αναβαθμιση σε pro.
      How to Convert Your Mi Notebook Air's Windows 10 Chinese to English! - Mi Notebook Air - Xiaomi MIUI Official Forum
      Προβλημα δεν υπαρχει ακομα και αν δεν αναγνωρισει το αρχικο κλειδι παντως. Τα windows λειτουργουν και χωρις κλειδι.
      Α οκ....Βαικα και εγω αναμενω να τοπαραλαβω τις επομενες 2 εβδομαδες...Με το που το παρω θα του κανω ενα ωραιοτατο φορματ και θα περασω Windows 10 Enterprise Eng(δικα μου) και τελειωσε η ιστορια.Μολις το παρω θα σας ενημερωσω...Ευαχαριστω...
    • Καλημέρες,
      Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχουν ήδη το Notebook και έχουν κάνει format,
      εάν όλοι οι drivers ενημερώθηκαν αυτόματα ή χρειάστηκε να κατεβάσουν κάποιους?
    • Διαφήμιση
    • Barcelonistas1899 πρώτες εντυπώσεις απο το μηχάνημα???
      Χρησιμοποίησες το ήδη υπάρχον κλειδί ενεργοποίησης του λογισμικού που υπήρχε στην κινέζικη έκδοση?