δεν ειπα οτι με προετρεψες ... δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν το νομιζω να ειχε ξεκλειδωσει γιατι μου ειχε πει οτι το ειχε απο την αρχη μαμα.... εγω εκανα ερωτηση αν με μια φαστβοοτ θα στρωσει εφοσον δεν ειναι απο μπαταρια αυτη η συμπεριφορα...
Μα αυτό είναι το θέμα, αφού το έχει ανοίξει και έχει βάλει χέρι, πριν μπει η νέα μπαταρία καλό θα είναι να το δει ένας τεχνικός, εάν χαλάσει καλώδιο-ταινίες ή κάτι άλλο μπορεί να γίνει ζημιά και στην νέα μπαταρία.
Η ρομ είναι το τελευταίο στάδιο...αφού βεβαιώσουμε ότι δεν έχει κανένα άλλο θέμα hardware
δεν εχει πειραχτει τιοποτα... Ηλεκτρονικος ειμαι και το εχω τσεκαρει .. ολα ειναι μια χαρα...
για αυτο και υποθετω οτι το προβλημα ειναι στην μπαταρια και μονο... αλλα ..........
BINGO!!!!!!!οπως ειχα προβλςψει.. με την νεα μπαταρια ολα τελεια... η εκδοση που εχει ειναι η global 7.8.31 beta.. και η συσκευη κλειδωμενη. επειδη εχω ενεγο account και η συσκευη ειναι απο factory default να περασω τα δικα μου στοιχεια και να πρωσπαθησω ξεκλειδωμα??? ή χρειαζεται αλλη διαδικασια????