Καλησπέρα , προσφατα αλλαξα το κινητο μου απο miui 7 σε miui 9, αλλα καταλαθος εβαλα την κινεζικη ρομ, την χρησιμοποιησα 2-3 μερες και εμεινα τελειως εκπληκτος (μεγαλη η διαφορα απο 7 σε 9 ) , ειδα την μπαταρια μου να κραταει με νορμαλ χρηση 2-3 μερες ( απο 1-2) ειδα το smart assistant καθως και αλλα πολλα features π εχει το 9αρι να σου κανουν την ζωη γενικοτερα πιο ευκολη, μετα απο 3 μερες χρησης λοιπον ειπα να βαλω την global stable γιατι ειχε παρα πολλες εφαρμογες σε κινεζικα και μ εκανε κ διαφορα bugs το google services(μαλλον κατι δεν ειχα εγκαταστησει σωστα), με τα πολλα εχω τωρα την Global 9.7.9 αλλα πρωτον δεν εχει τα περισσοτερα features π ειχε η κινεζικη( 2 απλα πραγματα π δεν εχει ειναι το smart assistant και το root access μεσα απο settings) , η μπαταρια κραταει οπως μου κρατουσε στην 7αρα , δηλαδη τρελη διαφορα , επισης στην κινεζικη εβγαζα antutu score 120000(!!!) ενω και τωρα βγαζω παλι το ιδιο π εβγαζα με την 7αρα δηλαδη 108000, γενικως φαινεται οτι η κινεζικη ειναι 2 κλασεις πανω, υπαρχει καποιος αλλος που εχει δοκιμασει και τις 2 ρομ να σχολιασει αν εχει παρατηρησει κατι παρομοιο??
Κινητό mi5 (3gb)
Κινητό mi5 (3gb)