Καλησπέρα. Έχω το REDMI 3 PRO με την αγγλοκινεζικη και miui9. Όλα δούλευαν ρολόι μέχρι σήμερα που πήγα να βάλω ένα φλασάκι να πάρω κάτι από το κινητό και ξαφνικά ενώ το συνδέω, κλείνει και από τότε τίποτα. Δεν δείχνει να φορτίζει όταν το συνδέω στον φορτιστή, δεν μπαίνει σε fastboot, γενικώς δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. νεκρό με όλη την σημασία της λέξης. Εχει τύχει σε κάποιον? Υπάρχει κάτι να δοκιμάσω? ΄ταν το συνδέω στο PC δεν το αναγνωρίζει και πιστεύω έχω κάνει σωστά την εγκατάσταση των driver.
ΕΚΛΕΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ............
-
-
-
τίποτα φίλε μου.νεκρό.
-
Δοκίμασε άλλο φορτιστή και άφησε το, δυο τρείς ώρες αν και για πλακέτα μητρική ακούγεται @George Kaggelaris το έχεις ξανασυναντήσει;
-
το κινητό ήταν σχεδόν πλήρως φορτισμένο όταν έγινε. και εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στην μητρική μάλλον. θα δοκιμάσω και άλλον φορτιστή.
-
Τον φορτίζεις πάντα με τον μαμά φορτιστή ή δοκίμασες τίποτα ταχυφορτιστές;
-
μόνο τον δικό του. Υπάρχει περίπτωση να δημιούργησε πρόβλημα το φλασάκι? να έκανε κάποιο βραχυκύκλωμα? Από τα νεύρα μου το πέταξα και αυτό.
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δοκίμασε άλλο φορτιστή και άφησε το, δυο τρείς ώρες αν και για πλακέτα μητρική ακούγεται @George Kaggelaris το έχεις ξανασυναντήσει; -
ναι , το φλασάκι το είχα ξαναδοκιμάσει .
=============== Σεπ 13th 2017, 7:25pm ===============
το θέμα είναι ότι το κινητό πετούσε. και τώρα απ'οτι δείχνει θα μπω σε διαδικασία να βρώ κάτι άλλο. Δεν πιστεύω ότι αν είναι πρόβλημα hardware να μπω στην διαδικασία επισκευής. νομίζω ότι δεν αξίζει. -
Αν το συνδέσεις στον υπολογιστή, δείχνει να το αναγνωρίζει σαν συσκευή ?
Δοκίμασε και τα κουμπιά για fastboot/recovery mode όσο το έχεις συνδεδεμένο. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0