Διαγραφεί την συσκευή από το mi acount του ή σου δώσει τους κωδικούς να μπεις και να το διαγράψεις από το κινητό ή σου στέλνει την απόδειξη αγωρας να κάνεις διαδικασία με επικοινωνία στη Xiaomi να στο διαγράψουν αυτοί.
2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Δυστυχώς δεν ήταν αυτός.. Τουλάχιστον θυμήθηκα και το όνομα του.. Υπάρχει πρόοδος..
-
Καλημέρα στη παρέα,
Νίκη από Λάρισα, λογικά θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ μαζί με τις φίλες που έχουν ήδη σχολιάσει παραπάνω. -
-
Την Πέμπτη θα πρέπει να κάνουμε ομάδα από Αθήνα για να πάμε στο mi store για να τους μάθουμε 5 πράγματα ή μάλλον ίσως μη χρειαστεί να τους ξεψαρωσουμε ..
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΌΜΩΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΆΡΙΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΎΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟ ... -
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑγαπητά μέλη του xiaomi-miui.gr και του νήματος μας της xiaomi & MIUI Θεσσαλίας θα έχουμε την τιμή να είναι στην συνάντηση μας που θα πραγματοποιηθεί την 1 Οκτωβρίου 2017 στο cafe la Noi καί ώρα 16:00, ο MOD @gkalen δεν χρειάζονται συστάσεις για το ποιος είναι πιστεύω όλοι να τον γνωρίζεται είναι ένας από αυτός που κάνουν της Ελληνικές rom του forum. Είναι μεγάλη η τιμή που μας κάνεις Γιώργο, εδώ θα δεις πολύ ωραία πράγματα και το εγγυόμαστε αυτό,σε περιμένουμε και σε ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησης
-
Θα τα πούμε από κοντά την Κυριακή!
-
@gkalen Γιώργο σε περιμένουμε να τα πούμε και από κοντα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@makisfz Η καλύτερες μεταγραφές γίνονται πάντα στο ΤΕΛΟΣ και εμείς κάναμε διάνα με τον @gkalen ενημερώστε τους φίλους σας που θα έρθουν για αυτήν την έκπληξη και το πρόγραμμα μας θα τροποποιηθεί σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό @gkalen πάντα έχω plan b, άφιξη των μελών από ώρα 16:00, θα γίνουν διαφορά flash σε διάφορες συσκευές xiaomi, μετά ελεύθερη συζήτηση μεταξύ των μελών, και περί ώρα 17:00 παρουσίαση του MOD @gkalen που θα απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών. Περί ώρα 18:00 κλήρωση των δώρων, και εν συνεχεία συζήτηση μεταξύ μας και 19:00 λήξη της συνάντησης μας.
-
Θετική ΑπάντησηΠαιδιά , το κάνω με ιδιαίτερη χαρά αυτό με τη συγκέντρωση στη Λάρισα και μακάρι να μπορούσαμε να ανέβουμε περισσοτεροι από Αθήνα ..
Την Κυριακή θα τα πούμε κι από κοντά !!Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Μια από της εκπλήξεις που σε περιμένουν είναι να σε κάνουμε επίτιμο μέλος ΜΑΣ. -
Θετική Απάντηση@derveni είχα μια ιδέα. Ρίξε μια ματιά στα pm σου.
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Ωραία σκέψη μικρέ μπράβο σου,το εκτιμώ έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης, μου αρέσεις!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0