2η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
Καλώς εχόντων των πραγμάτων,την Κυριακή το απόγευμα θα είμαι εκεί,εκτός και αν προκύψει κάτι έκτακτο(Μην ξεχνάμε τον Παρμενίωνα που ξεκίνησε,οι σχετικοί γνωρίζουν...
)
-
@PRESEUS Γιώργο αν δεν έχεις κάτι έκτακτο, θα ήθελα να έρθεις και να γνωριστούμε
εκτός του event που έχουμε, είναι και ο @gkalen εδώ που είναι μεγάλη τιμή για το νήμα μας και ολόκληρη την Θεσσαλία, εκτός της προσωπικής φιλίας που έχουμε κάνει, θα γίνει και επίτιμο μέλος της Θεσσαλίας και του νήματος μας.
-
-
-
Είμαι μέσα για τη συνάντηση
-
Καλημέρα και από εμένα...!!Σύζυγος του jimbrav θα έρθουμε να σας γνωρίσουμε οικογενειακως !!!
-
Ο/H ioannatz έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα...!!Σύζυγος του jimbrav θα έρθουμε να σας γνωρίσουμε οικογενειακως !!!
-
Σας περιμένουμε όλους παιδιά, σας υπόσχομαι αυτά που θα δείτε να σας μείνουν αξέχαστα, και η συνάντηση μας να είναι σημείο αναφοράς για όλο το forum και θα πω αυτό που είπε ο μεγάλος Martin Luther King Jr, << έχω ένα όνειρο >>, να είστε σίγουροι θα το πραγματοποιήσουμε.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Σας περιμένουμε όλους παιδιά, σας υπόσχομαι αυτά που θα δείτε να σας μείνουν αξέχαστα, και η συνάντηση μας να είναι σημείο αναφοράς για όλο το forum και θα πω αυτό που είπε ο μεγάλος Martin Luther King Jr, << έχω ένα όνειρο >>, να είστε σίγουροι θα το πραγματοποιήσουμε.
-
Αγαπημένοι μας φίλοι αύριο μια μεγάλη μέρα ξημερώνει για να υποδεχτούμε την 2η Συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Θεσσαλίας, στο Cafe La Noi Ηρ.Πολυτεχνείου & Κομνηνών γωνία και ώρα 16:00. Επίσημος καλεσμένος είναι ο MOD @gkalen σας έχουμε πολλές εκπλήξεις και θα γνωριστούμε με όλους και όλες σας από κοντά, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όσους φίλους μας θέλουν να κάνουν αλλαγή rom να την κατεβάσετε και να την έχετε σε USB, και καλό θα ήταν να είστε στην καθορισμένη ώρα ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Σε λίγες ώρες θα τα πούμε από κοντά η ώρα μέτρα αντίστροφα πλέον. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους εκ των προτέρων @derveni @thanos485 @Johnkas @zaf_4 @makisfz @gpapaioa και special thanks τους @kostaskex και @asot and @gkalen
-
Πολύ ωραία...
ελπίζω να μην υπάρξει κάνα οικογενειακό απρόοπτο...
για να μπορέσω να απολαύσω τον καφέ με όλους σας....Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0